Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Esports millora les pistes dels pavellons Sebastián Mora i Melilla per a facilitar el reinici de l'activitat dels clubs

divendres, 5 de març de 2021

Renovació de la pista del pavelló Sebastián Mora

La Regidoria d'Esports ha completat la millora de les pistes dels pavellons esportius Sebastián Mora i Melilla amb la finalitat de facilitar l'activitat dels clubs amb la represa de la pràctica esportiva en condicions restringides a causa de la pandèmia de la covid-19. En el pavelló Sebastián Mora s'ha reparat la pista de parquet i en el cas del poliesportiu de Melilla s'ha instal·lat una pista sintètica homologada per a la pràctica d'hoquei en línia. 

En aquesta nova fase del procés de desescalada que va entrar en vigor l'1 de març i que es prolongarà fins al dia 14, l'activitat esportiva en espais tancats es limita als clubs i esportistes que estiguen preparant o participant en competicions d'àmbit nacional. El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, assenyala que les actuacions s'han dut a terme "amb la major celeritat possible per a dotar tant el pavelló Sebastián Mora com el pavelló Melilla d'unes pistes adequades perquè els clubs puguen reactivar els entrenaments i competicions en millors condicions".

En el pavelló Sebastián Mora s'ha procedit a reparar part del parquet perquè presentava danys. Després de realitzar les proves corresponents per a localitzar els desperfectes, s'ha substituït la zona afectada per problemes d'humitat i s'ha ribotejat i abrillantat tota la pista perquè el resultat siga uniforme i permeta un millor desenvolupament de la pràctica esportiva. Aquest espai és utilitzat tant pels clubs d'handbol com de futbol sala, mentre que els de gimnàstica rítmica i judo utilitzen altres dependències del complex esportiu.

En el cas del poliesportiu del barri de Melilla, la Regidoria d'Esports ha llogat una pista sintètica que s'ha instal·lat sobre la superfície de ciment de l'interior del pavelló. Es tracta d'una pista que compleix les condicions que marca la Federació Espanyola de Patinatge tant per a entrenaments com per a competicions d'hoquei en línia de caràcter nacional. De fet, aquest mateix cap de setmana al pavelló Melilla se celebrarà una seu de la lliga elit d'hoquei en línia femenina en la qual competeix l'equip vila-realenc de les Fighters del Club Patí Vila-real i que comptarà amb la participació d'altres equips nacionals. A més de l'hoquei en línia, en aquest pavelló es realitzen entrenaments i competicions de futbol sala i d'handbol.

D'altra banda, Javier Serralvo ha recordat que el Servei Municipal d'Esports ha habilitat des de dilluns passat una sèrie d'espais a l'aire lliure en exteriors de les instal·lacions esportives com en places i jardins de la ciutat per a reactivar tant les classes dirigides per als socis de l'SME com l'activitat de clubs i gimnasos. L'interior dels espais esportius està restringit a entrenaments o partits de clubs o esportistes que participen en competicions nacionals.

A més dels pavellons Sebastián Mora i Melilla, també s'han reobert el pavelló Bancaixa i el Campió Llorens, el Centre de Tecnificació Esportiva, la Ciutat Esportiva Municipal i la pista d'hoquei de la Maiorasga. Com a espais a l'aire lliure en places i jardins s'han posat a la disposició dels gimnasos perquè desenvolupen les classes, sempre respectant les limitacions establides per la Generalitat, la plaça de Pascual Font de Mora, el parc de la Maiorasga, el jardí de Jaume I, l'aparcament dels jutjats, la Ciutat Esportiva Municipal, el parc de Melilla i el parc de la Panderola. Les classes dirigides per als socis de l'SME es desenvolupen a l'exterior del Centre de Tecnificació Esportiva.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es