Inici -> Àrees -> Proximitat -> Notícies de proximitat

Benlloch rep Zoe Prieto després de la seua intervenció a Boston per una cardiopatia greu i agraeix la solidaritat d'institucions i ciutadania per a ajudar la xiqueta

dissabte, 6 de març de 2021

Recepció a Zoe Prieto

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la regidora de Proximitat, Miriam Caravaca, han rebut la xiqueta Zoe Prieto Branchadell i li han donat la benvinguda després del seu retorn des de la ciutat de Boston, on va ser intervinguda fa unes setmanes per a solucionar una cardiopatia greu denominada tetralogia de Fallot i atrèsia pulmonar. La xicoteta ha estat acompanyada per sa mare, Laura Branchadell, i la seua àvia, Laura Bovea. L'alcalde ha traslladat, en nom de tota la ciutat, la satisfacció per l'èxit de la complexa intervenció quirúrgica a la qual ha sigut sotmesa Zoe, que ha pogut realitzar-se gràcies a la solidaritat de ciutadania i institucions.

"És una recepció molt especial per a mi per l'alegria que suposa poder veure Zoe recuperada després de l'operació i comprovar que és una xicoteta guerrera que ha tirat avant", ha assenyalat l'alcalde, que ha volgut agrair de manera especial "l'onada de solidaritat per part de ciutadania i institucions perquè la família de Zoe haja pogut assumir l'elevat cost de l'operació". En aquest sentit, cal recordar que l'Ajuntament de Vila-real va aprovar, amb el suport de tots els grups polítics, la signatura d'un conveni singular amb la família de Zoe Prieto per import de 30.000 euros per a contribuir a les despeses de desplaçament i estada a Boston, on ha sigut operada al Boston Children's Hospital. Benlloch ha incidit en el fet que "l'Ajuntament, com a administració més pròxima a la ciutadania, no podia ser alié a la situació d'aquesta família, ja que a més Zoe haurà de ser intervinguda de nou d'ací a dos anys".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es