Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Esports reprén aquest dilluns l'activitat a l'interior de pavellons i piscines i les classes dirigides per als socis i sòcies de l'SME

diumenge, 14 de març de 2021

Reunió telemàtica amb clubs i gimnasos de la ciutat

La Regidoria d'Esports reprén aquest dilluns l'activitat a l'interior de pavellons i piscines, els entrenaments de clubs i les classes dirigides per als socis i sòcies del Servei Municipal d'Esports (SME), sobre la base de l'actualització de les mesures de la Generalitat Valenciana per la pandèmia de la covid-19. Des d'aquest dilluns 15 de març i fins al 12 d'abril es permet la pràctica esportiva a l'interior d'instal·lacions amb limitacions d'aforament, tal com assenyala el regidor de l'àrea, Javier Serralvo, que en els últims dies ha mantingut reunions amb representants dels gimnasos i clubs locals per a explicar-los els canvis en la normativa.

"Seguint la nostra línia de col·laboració i diàleg amb els clubs esportius i els gimnasos, ens hem reunit de nou per a informar-los d'aquests últims canvis, que afecten principalment la possibilitat de reprendre l'activitat esportiva en interior d'instal·lacions, com a regla general en grups de màxim 4 persones i amb màscara, a excepció de les activitats aquàtiques, que evidentment es poden practicar sense màscara", indica Serralvo. A nivell d'instal·lacions municipals, aquestes novetats impliquen que des d'aquest dilluns es reinicien les activitats dirigides als socis de l'SME i l'accés a les piscines, gimnàs, pistes de pàdel i tennis. Així mateix, es reactiven les classes de fitness pre i post part i l'Escola Municipal de Natació.

En relació als clubs, el regidor indica que "tornen als seus horaris d'entrenament en totes les instal·lacions", que podran romandre obertes fins a les 22.00 hores. Així mateix, la població en etapes d'infantil i primària, fora de l'activitat escolar, podrà entrenar en grups de 10 persones.

Serralvo ha assenyalat que "en la reunió, els gimnasos i clubs van manifestar la seua preocupació pel fet que encara no es puguen fer una sèrie d'activitats amb més de 4 persones per monitor, la qual cosa suposarà que encara no es puga practicar tot l'esport que es voldria". En aquest sentit, l'edil ha recordat que "les mesures són concordes a la situació actual de la pandèmia ja que, encara que ha millorat molt la incidència, és necessari mantenir una línia de responsabilitat i prudència per a evitar una quarta ona".

L'edil ha reiterat la predisposició de l'Ajuntament per a facilitar als clubs i gimnasos l'ús de les instal·lacions municipals, sempre complint la normativa i els protocols, la qual cosa els representants d'aquests sectors han agraït al consistori. Finalment, Serralvo s'ha compromés a "continuar mantenint aquesta línia de diàleg i col·laboració perquè apostem per l'esport com una manera de millorar la salut i considerem que és una activitat essencial".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es