Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch felicita a Obiol pel seu càrrec com a director de Política Territorial a Castelló i valora l'oportunitat per a continuar avançant en solucions als "empastres del PP"

diumenge, 14 de març de 2021

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha felicitat el regidor de Territori, Emilio M. Obiol, pel seu recent nomenament com a director territorial de Política Territorial de la Generalitat a Castelló, càrrec que compaginarà amb la seua responsabilitat municipal. "Estem molt orgullosos que el president de la Generalitat, Ximo Puig, haja triat un vila-realenc, un dels nostres companys i baluard del projecte de ciutat que vam iniciar el 2011, per a una responsabilitat d'aquesta envergadura. Un càrrec des del qual podrà continuar treballant per Vila-real, així com per tots els municipis de la província, i ajudant-nos a trobar solucions al que és el nostre principal problema; un problema que coneix a la perfecció: l'urbanisme i els empastres heretats del Partit Popular", assenyala.

"Comptar en la direcció de Política Territorial a Castelló amb un vila-realenc que coneix tan bé quina és la problemàtica de Vila-real i les solucions en les quals estem treballant des de fa diversos anys perquè l'herència i els empastres del PP no llastren el nostre futur no pot ser més que una bona notícia per a la ciutat", assenyala Benlloch, que recorda que Obiol no deixarà de treballar dia a dia, des de la seua responsabilitat com a regidor de Territori, per a gestionar "el passat de l'urbanisme heretat del PP, el present de la nostra ordenació territorial i l'urbanisme del futur que necessitem per a no perdre cap oportunitat". "Que Vila-real forme part, a través de la Direcció Territorial d'Urbanisme, de l'urbanisme del futur de la Generalitat Valenciana obri també moltes oportunitats per a la nostra ciutat", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es