Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Joventut promou l'oci educatiu amb l'adhesió a la Declaració Ens reunim amb valors de l'Ivaj i la pròxima creació d'un Centre d'Informació Juvenil

diumenge, 21 de març de 2021

La Regidoria de Joventut promou les activitats d'oci educatiu entre els més joves de la ciutat, a través de distintes iniciatives, entre les quals destaca l'adhesió a la Declaració d'oci educatiu Ens reunim amb valors, promoguda per l'Ivaj. El programa d'oci saludable A on?, impulsat amb la UPCCA, que ha représ les seues activitats, i la pròxima creació d'un Centre d'Informació Juvenil són altres iniciatives en aquesta mateixa línia.

"L'adhesió a la xarxa Ens reunim amb valors busca promoure l'oci educatiu com una eina fonamental de creixement no sols personal sinó també social, un instrument per a la inclusió, la igualtat, la participació i el creixement personal i comunitari, especialment en la infància, l'adolescència i la joventut", assenyala la regidora de Joventut, Anna Vicens, qui recorda que aquesta és una de les principals línies estratègiques del departament. L'adhesió a aquesta declaració és, a més, un requisit indispensable per a rebre certs tipus de subvencions de l'Ivaj.

D'altra banda, la Regidoria de Joventut està tramitant la pròxima creació d'un Centre d'Informació Juvenil de l'Institut Valencià de la Joventut. "Després d'haver detectat les necessitats d'informació i de coneixement dels recursos disponibles per a la joventut, volem crear un servei d'informació que pose a disposició de la joventut tota aquella informació encaminada a la seua emancipació, autonomia i independència", explica Vicens. L'espai, que pretén ser un lloc de referència sobre les polítiques dirigides a la joventut, se situarà a les instal·lacions de l'Espai Jove i estarà obert a tota la població juvenil, sense excepcions. Un altre dels objectius serà acollir, fomentar i donar suport a la iniciativa i la participació juvenils, al mateix temps que l'associacionisme juvenil i oferir alternatives saludables d'oci i temps lliure.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es