Inici

Vila-real registra 328 sol·licituds per a accedir a les ajudes del Pla Resistir per a pal·liar els efectes de la covid-19 en els negocis

tornar Imprimir

dimarts, 23 de març de 2021

Economia, Sala de premsa

Vila-real registra 328 sol·licituds per a accedir a les ajudes del Pla Resistir per a pal·liar els efectes de la covid-19 en els negocis

L'Ajuntament de Vila-real ha rebut un total de 328 sol·licituds de xicotetes empreses i autònoms per a accedir a les ajudes Parèntesis del Pla Resistir, destinades a aquells sectors més afectats per la pandèmia, com ara bars, restaurants o centres esportius. Una vegada revisades les sol·licituds per part de la Regidoria d'Economia, cadascuna d'aquestes micropimes rebrà 2.000 euros més altres 200 per cada treballador de l'empresa. En total, les ajudes del Pla Resistir a Vila-real estan dotades amb 1.283.267 d'euros, dels quals l'Ajuntament aporta 192.000 euros, la Generalitat destina 802.041 euros i la Diputació, els altres 288.736.

"Estem satisfets de com ha discorregut el període de presentació de sol·licituds, en el qual s'ha destinat personal i una finestreta específica per a agilitar al màxim els tràmits", valora el regidor d'Economia, Xus Madrigal, que recorda que aquestes peticions se sumen a les 14 peticions d'ajudes de l'oci nocturn. En aquest cas, es tracta de subvencions municipals i dotades amb 50.000 euros. En tots dos casos, l'Ajuntament ha eliminat, per primera vegada i de manera excepcional, el requisit d'estar al corrent de pagament amb l'Administració.

"Hem fet un esforç molt important per a facilitar al màxim l'accés a aquestes ajudes, perquè sabem que la pandèmia ha tingut efectes devastadors en moltes de les nostres empreses. El nostre compromís sempre ha sigut agilitar al màxim els tràmits i alleugerir la càrrega burocràtica per a fer possible aquest xicotet baló d'oxigen, que, encara que sabem que no és la solució, sí que és almenys un alleujament a la difícil situació que viuen moltes xicotetes empreses de Vila-real", agrega Madrigal. "El nostre objectiu ara és que la valoració de les ajudes es faça també de manera àgil i ràpida, perquè els diners arriben al més prompte possible a les caixes dels negocis", conclou el regidor d'Economia.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es