Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Vila-real reprén les competicions de l'esport base i amplia les places en activitats dirigides per a socis i sòcies de l'SME

divendres, 26 de març de 2021

Vila-real reprén les competicions de l'esport base i amplia l'aforament en les activitats dirigides per a socis i sòcies del Servei Municipal d'Esports, sobre la base de la resolució publicada hui mateix per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per la qual s'acorden noves mesures addicionals a la Comunitat Valenciana, a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la covid-19. Aquesta resolució flexibilitza pràctica esportiva, amb les mesures de prevenció adequades per a minimitzar el risc, i entre les novetats destaca la possibilitat de reprendre les competicions d'esport base des de hui mateix. Així mateix, la pràctica d'activitat física i esportiva de modalitats individuals, a l'aire lliure o en instal·lacions obertes i tancades, dirigida per un professional, podrà realitzar-se en grups màxims de 10 persones -fins ara el límit eren 4 persones-, sense contacte físic i mantenint la distància de seguretat recomanada per les autoritats sanitàries.

El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha informat els clubs i gimnasos locals sobre els canvis que implica la nova resolució i ha anunciat que, en el cas de les activitats que afecten el Servei Municipal d'Esports, es reprenen les competicions d'esport base a les instal·lacions municipals. Amb tot, encara que la resolució de la Conselleria obri la porta a la possibilitat de permetre l'entrada d'un acompanyant per menor, "des de l'SME, amb l'objectiu de poder garantir una correcta neteja i desinfecció de les instal·lacions i seguint els protocols en vigor, avalats per la Càtedra de l'Esport de la Universitat Politècnica de València, de moment no es permetrà encara l'entrada d'acompanyants", subratlla el regidor. En les pròximes setmanes, el departament "revisarà aquests protocols i els adaptarà a la nova situació". Respecte als canvis en el límit de persones per als grups d'activitats dirigides per un professional, que passa de 4 a 10 persones, "aquesta modificació ens permetrà ampliar les places en les activitats esportives que actualment disposen els socis i sòcies del Servei Municipal d'Esports", conclou Serralvo.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es