Inici

Vila-real rep les obres de proveïment per a garantir les necessitats hídriques del polígon de la carretera d'Onda

tornar Imprimir

divendres, 2 d'abril de 2021

Sala de premsa, Serveis públics

Recepció d'obres de subministrament d'aigua al polígon industrial de la carretera d'Onda

Vila-real rep les obres de proveïment per a garantir les necessitats hídriques del polígon de la carretera d'Onda

L'Ajuntament de Vila-real ha formalitzat la recepció de les obres de proveïment per a garantir les futures necessitats hídriques del polígon de la carretera d'Onda. Els treballs, executats per l'empresa Facsa, han suposat la creació d'un nou punt de subministrament de la xarxa del Consorci d'Aigües de la Plana al proveïment d'aigua potable de la ciutat. Per a això s'ha instal·lat una conducció que connecta la xarxa del consorci amb el depòsit regulador de 9.000 metres cúbics d'ús industrial que es va construir amb les obres d'urbanització del polígon de la carretera d'Onda.

El regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde, ha estat present en l'acte administratiu de recepció d'obres, juntament amb els tècnics municipals i l'empresa adjudicatària. Valverde ha subratllat que aquest projecte "dona resposta a les necessitats presents i futures d'aquelles empreses que ja estan instal·lades o vulguen instal·lar-se en aquesta zona industrial". "D'aquesta manera, dotem de millors serveis un polígon que és estratègic per a Vila-real dins del nostre Pla municipal de reindustrialització", afig.

Els treballs han consistit en la instal·lació d'una conducció de 400 mm de diàmetre nominal, tal com detallen des de l'empresa. L'encreuament amb l'autopista AP-7 s'ha executat mitjançant l'enclavament d'una canonada d'acer de 800 mm de diàmetre nominal, que serveix com a protecció a la conducció de proveïment. En la parcel·la del depòsit s'ha instal·lat un grup de bombament capaç d'elevar 200 m³/h a 10 metres columna d'aigua (mca) per a garantir la pressió necessària de subministrament. Mitjançant aquesta actuació es podrà proveir amb aigua procedent del Consorci d'Aigües de la Plana la zona industrial de la carretera d'Onda. Les obres van ser adjudicades per 315.338 euros.

Galeria multimèdia

Imatges

Obres de subministrament d'aigua al polígon industrial de la carretera d'Onda_1 Obres de subministrament d'aigua al polígon industrial de la carretera d'Onda Obres de subministrament d'aigua al polígon industrial de la carretera d'Onda_2
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es