Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

Vila-real connecta la ciutat amb el punt de vacunació del Centre de Congressos amb el bus urbà 'Groguet' gratuït

diumenge, 4 d'abril de 2021

Vila-real està preparada per a iniciar el procés de vacunació massiva contra la covid-19. Al dispositiu especial iniciat a final de març per a facilitar la immunització del personal docent se suma, a partir d'aquest dimarts, la connexió de tota la ciutat amb el centre de vacunació instal·lat al Centre de Congressos, Fires i Trobades a través de les diferents línies de l'autobús urbà gratuït. Per a això, el Departament de Mobilitat ha modificat els recorreguts habituals amb l'objectiu d'incorporar en les diferents línies i variants una parada als voltants del Centre de Congressos, on aquesta setmana que ve arranca el procés de vacunació de la població del Departament de Salut de la Plana.

"La vacuna és la gran esperança que tenim per a véncer definitivament el virus i posar fi a aquesta pandèmia, per això des de l'Ajuntament de Vila-real col·laborarem en tot el que estiga a la nostra mà perquè el procés d'immunització massiva es desenvolupe de manera àgil i eficaç", recorda la primera tinent d'alcalde i responsable de la mesa de coordinació per al procés de vacunació massiva, creada per l'alcalde, José Benlloch, el passat 12 de març. La cessió i habilitació del Centre de Congressos, Fires i Trobades com a espai per a l'administració de les injeccions s'ha completat amb el disseny d'un dispositiu especial de trànsit des dels diferents accessos a la ciutat, pla d'aparcaments als voltants i ara la connexió amb autobús gratuït des dels diferents punts de la ciutat.

"Amb aquest objectiu, el Departament de Mobilitat ha modificat lleugerament les dues línies i variants del nostre Groguet, el nostre autobús urbà gratuït, de manera que qualsevol persona, des de qualsevol punt de la ciutat, podrà accedir als voltants del Centre de Congressos amb transport públic i sense cap cost", assenyala Gómez, que ha volgut agrair el treball del regidor de Mobilitat, Emilio M. Obiol, i el tècnic del Departament, Félix Fuentes, per a fer-ho possible. "Tots els departaments, també Serveis Públics, Policia Local, Sanitat, Congressos i Protecció Civil, ens hem bolcat perquè estiga tot a punt per al moment de la immunització massiva", detalla la tinent d'alcalde.

En aquest sentit, la coordinadora de la mesa recorda que el dispositiu i el Centre de Congressos com a punt de vacunació han passat la seua primera prova durant el procés d'injeccions al personal docent de l'àrea sanitària. Per a això, es van mobilitzar 30 efectius, entre Policia Local i Protecció Civil, a més de 50 sanitaris, amb la finalitat de vacunar 6.000 persones en quatre dies en els 11 boxs amb què compta el punt de vacunació de Vila-real. "Aquesta setmana que ve, la Conselleria de Sanitat començarà a citar els residents del Departament de Salut de la Plana per a ser vacunats. Vila-real està preparada i a la disposició de les autoritats sanitàries per a guanyar la batalla definitiva a la covid-19", conclou la primera tinent d'alcalde.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Autobús urbà gratuït al centre de vacunació
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es