Inici

Vila-real RAEECCIONA davant la gestió dels residus d'aparells elèctrics i electrònics

tornar Imprimir

dilluns, 22 de març de 2021

Sala de premsa, Medi Ambient

Campanya RAEECCIONA_1

Vila-real RAEECCIONA davant la gestió dels residus d'aparells elèctrics i electrònics

Vila-real RAEECCIONA davant la gestió dels residus d'aparells elèctrics i electrònics (RAEE) gràcies a la campanya de sensibilització mediambiental duta a terme a través de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana, juntament amb els sistemes col·lectius de responsabilitat ampliada (SCRAP) de residus d'aparells elèctrics i electrònics Ambilamp, Ecoasimelec, Ecofimática, Ecolec, Ecolum, Eco-Raee's, Ecotic i ERP.

Després de l'èxit aconseguit en les dues edicions anteriors, en les quals van participar 650 establiments, es torna a impulsar la recollida dels RAEE en els punts de venda d'aquests productes. L'objectiu principal és continuar involucrant i conscienciant tots els agents que intervenen en el cicle de vida d'aquests aparells, en l'àmbit de la correcta gestió dels residus, des de l'equip de distribució i comerç fins a la ciutadania.

En aquesta ocasió, la campanya, que es mantindrà activa fins a l'abril de 2021, va dirigida a 250 establiments de venda d'electrodomèstics distribuïts per la Comunitat Valenciana, entre aquests el municipi de Vila-real, i oferirà formació i incentius com ara segells de qualitat al distribuïdor per la seua bona gestió dels RAEE i un sorteig especial de dos premis de 500 euros entre la clientela dels punts de venda que deposite un RAEE en el seu establiment, canviable en el mateix punt de venda. A més, es realitzaran diferents sortejos entre els seguidors de la campanya en Facebook i Twitter, amb un total de 16 premis de 100 euros, que es podran canviar entre els establiments participants en les tres edicions.

D'aquesta manera, es persegueix fomentar i premiar el depòsit de RAEE en els diferents punts de venda així com la participació i implicació del sector estimulant el consum en el comerç de proximitat.

Tota la informació de la campanya, en www.raeecciona.org

Galeria multimèdia

Imatges

Campanya RAEECCIONA
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es