Inici -> Àrees -> Medi ambient -> Notícies Medi Ambient

Vila-real RAEECCIONA davant la gestió dels residus d'aparells elèctrics i electrònics

tornar Imprimir

dilluns, 22 de març de 2021

Sala de premsa, Medi Ambient

Campanya RAEECCIONA_1

Vila-real RAEECCIONA davant la gestió dels residus d'aparells elèctrics i electrònics

Vila-real RAEECCIONA davant la gestió dels residus d'aparells elèctrics i electrònics (RAEE) gràcies a la campanya de sensibilització mediambiental duta a terme a través de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana, juntament amb els sistemes col·lectius de responsabilitat ampliada (SCRAP) de residus d'aparells elèctrics i electrònics Ambilamp, Ecoasimelec, Ecofimática, Ecolec, Ecolum, Eco-Raee's, Ecotic i ERP.

Després de l'èxit aconseguit en les dues edicions anteriors, en les quals van participar 650 establiments, es torna a impulsar la recollida dels RAEE en els punts de venda d'aquests productes. L'objectiu principal és continuar involucrant i conscienciant tots els agents que intervenen en el cicle de vida d'aquests aparells, en l'àmbit de la correcta gestió dels residus, des de l'equip de distribució i comerç fins a la ciutadania.

En aquesta ocasió, la campanya, que es mantindrà activa fins a l'abril de 2021, va dirigida a 250 establiments de venda d'electrodomèstics distribuïts per la Comunitat Valenciana, entre aquests el municipi de Vila-real, i oferirà formació i incentius com ara segells de qualitat al distribuïdor per la seua bona gestió dels RAEE i un sorteig especial de dos premis de 500 euros entre la clientela dels punts de venda que deposite un RAEE en el seu establiment, canviable en el mateix punt de venda. A més, es realitzaran diferents sortejos entre els seguidors de la campanya en Facebook i Twitter, amb un total de 16 premis de 100 euros, que es podran canviar entre els establiments participants en les tres edicions.

D'aquesta manera, es persegueix fomentar i premiar el depòsit de RAEE en els diferents punts de venda així com la participació i implicació del sector estimulant el consum en el comerç de proximitat.

Tota la informació de la campanya, en www.raeecciona.org

Galeria multimèdia

Imatges

Campanya RAEECCIONA
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es