Inici -> └rees -> Urbanisme -> Actualitat

La plaša enfront de l'Estadi de la CerÓmica comptarÓ amb un paviment adaptat a l'˙s intensiu de l'Ógora que evitarÓ desperfectes puntuals

dissabte, 10 d'abril de 2021

Plaša del Llaurador (imatge d'arxiu)

La plaša del Llaurador, enfront de l'Estadi de la CerÓmica, estrenarÓ un nou paviment cerÓmic mÚs adequat a l'˙s intensiu que tÚ aquest espai, que en els ˙ltims anys ha acollit esdeveniments culturals, musicals i esportius multitudinaris. Els treballs, que arrancaran aquest dimarts 13 d'abril, consistiran en la repavimentaciˇ de l'Ógora situada enfront de l'Estadi de la CerÓmica amb un nou material que evitarÓ les reparacions puntuals que des que es va inaugurar la nova plaša a principis de 2017 s'han realitzat fruit de la gran versatilitat del recinte. El regidor de Territori de l'Ajuntament de Vila-real, Emilio M. Obiol, ha explicat que per a l'execuciˇ de les obres, que seran assumides pel Villarreal CF, el seu departament ha arbitrat un pla d'actuaciˇ consensuat amb els empresaris d'hostaleria de la zona per a minimitzar les molŔsties durant els treballs.

"Des de la seua remodelaciˇ, la plaša de l'Estadi de la CerÓmica ha albergat un bon nombre d'activitats i esdeveniments que l'han convertida en un dels espais oberts de la ciutat de major ˙s i polivalŔncia", assenyala Obiol, que incideix en quŔ "per aquesta plaša han passat grans muntatges musicals durant les festes patronals, espectacles de teatre de carrer, esdeveniments esportius, entre d'altres, que en molts casos han requerit de l'˙s de vehicles pesants i el muntatge d'estructures pesades". Aix˛ ha provocat que en alguns moments foren necessÓries reparacions puntuals del paviment. Davant aquesta situaciˇ, el Villarreal CF, entitat que en el seu moment va assumir la remodelaciˇ d'aquesta plaša, ha proposat la substituciˇ del material actual per noves peces cerÓmiques de 75 x 75 centÝmetres i 20 mm de gruix, de Pamesa Grupo, "la resistŔncia i la durabilitat del qual han sigut ja testades en diferents parcs logÝstics de diferents llocs d'Espanya", segons indica el regidor de Territori.

Per al desenvolupament de les obres, s'ha establit una planificaciˇ per zones "de manera que en cap moment la plaša estarÓ totalment inhabilitada", subratlla Emilio M. Obiol. Aquest pla s'ha consensuat amb els propietaris dels locals d'hostaleria situats a la plaša i que compten amb terrasses. La primera fase es durÓ a terme al passeig de plataners de manera que els bars i restaurants tindran la possibilitat de reubicar les terrasses en una altra zona de la plaša. AixÝ mateix, es garantirÓ la circulaciˇ de persones ja que "sabem que Ús molt transitada diÓriament per vianants", indica el responsable de Territori, que tambÚ ha agra´t al Villarreal CF el seu compromÝs "per garantir que la plaša de l'Estadi de la CerÓmica estiga en les millors condicions perquŔ tota la ciutadania gaudisca d'aquest espai ˙nic".

El Villarreal CF va assumir la remodelaciˇ d'aquest recinte obert desprÚs de l'enderrocament de l'antic pavellˇ J. B. Llorens aixÝ com la construcciˇ d'un nou poliesportiu a cost zero per a la ciutat. El club tambÚ va urbanitzar la plaša de Pascual Font de Mora, inaugurada el juny de 2019, amb la qual cosa s'ha dotat d'un altre recinte obert al municipi, s'ha esponjat la ciutat i s'ha millorat la qualitat de vida a l'entorn de l'Estadi de la CerÓmica.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es