Inici

Vila-real estén el seu suport cultural a l'audiovisual valencià i les sales de cine locals amb l'estrena de la pel·lícula 'Un cercle en l'aigua'

tornar Imprimir

dimecres, 14 d'abril de 2021

Sala de premsa, Cultura

La regidora de Cultura ha presentat l'estrena de la pel·lícula 'Un cercle en l'aigua'

Vila-real estén el seu suport cultural a l'audiovisual valencià i les sales de cine locals amb l'estrena de la pel·lícula 'Un cercle en l'aigua'

L'Ajuntament de Vila-real continua amb la seua aposta pel sector cultural, durament afectat per la crisi derivada de la pandèmia, i en aquesta ocasió la Regidoria de Cultura impulsa una iniciativa per a donar suport a la producció audiovisual de la terra i ajudar a mantenir obertes les sales de cinema de la localitat. La regidora de Cultura, Rosario Royo, ha presentat juntament amb el director i productor Vicent Monsonís i la gerent dels cines Sucre de Vila-real, Verónica Díaz-Tendero, l'estrena de la pel·lícula Un cercle en l'aigua, que arribarà el pròxim 23 d'abril als cines Sucre. L'Ajuntament fa costat a aquesta producció audiovisual amb el repartiment de 100 invitacions per a la projecció de la pel·lícula els dies 23, 24 i 25 d'abril.

Royo ha destacat que, en aquesta situació de crisi per la pandèmia, "des de la Regidoria de Cultura hem mantingut l'activitat museística, hem donat suport a projectes audiovisuals, hem col·laborat amb la producció literària i ara volem mostrar també el nostre suport al cinema". La regidora ha agraït els cines Sucre que "hagen mantingut les sales obertes, malgrat la crisi, amb totes les mesures de prevenció per la covid-19, demostrant que és una activitat important i que forma part de la nostra vida". La responsable de Cultura ha reiterat que l'Ajuntament "vol estar prop de les nostres empreses, com hem demostrat ja en altres sectors econòmics" i ha convidat la ciutadania a aprofitar aquesta "oportunitat de gaudir d'una producció de la terra, rodada a València, amb un director de la ciutat germana de Borriana". Les invitacions es podran recollir el dilluns 19 d'abril de 10 a 14 hores a l'Auditori Municipal. La regidora de Cultura ha animat la ciutadania a fer costat al cinema per a "evitar que les sales tanquen" en una situació tan complicada com l'actual.

Dirigida i produïda per Vicent Monsonís, Un cercle en l'aigua és una producció valenciana, rodada en valencià i localitzada a València, Borriana i Nules, entre altres enclavaments, a càrrec de la productora Stanbrook, i que aborda un tema universal, com és la teoria que posa en dubte l'autoria d'algunes de les obres de William Shakespeare.

Monsonís, a més d'agrair la iniciativa de l'Ajuntament i els cines Sucre per a animar el públic a acudir a les sales de cine, ha reivindicat la "importància de l'audiovisual per a mantenir viva la cultura i els senyals d'identitat valencianes" i ha posat l'accent en el "talent i gran nivell professional que tenim en la nostra terra en l'àmbit de l'audiovisual". Monsonís ha animat els espectadors a acudir al cine perquè "a més d'entreteniment, també és cultura".

Per la seua seua, la gerent dels cines Sucre, Verónica Díaz-Tendero, ha assegurat que "en el moment en què ens van proposar exhibir la pel·lícula Un cercle en l'aigua vam tenir clar que volíem ser ací, fent costat al cine de la terra, en valencià, i a les xicotetes produccions, ja que a més el cine espanyol ha sigut clau en l'últim any per a mantenir moltes sales obertes".

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es