Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Les reines Carmen Rubert i Maria Carmona representaran la ciutat en la recuperació dels actes institucionals a Vila-real

dimecres, 21 d'abril de 2021

Reunió de la Junta de Festes amb les corts de Carmen Rubert i Maria Carmona

Les reines Carmen Rubert i Maria Carmona participaran totes dues com a representants de la ciutat en els diferents actes institucionals que se celebren a Vila-real durant 2021. La Junta de Festes i la Regidoria de Festes han pres aquesta decisió, de manera consensuada amb les diferents corts i els seus familiars, per a donar resposta a la situació provocada per la pandèmia i davant la previsió de recuperació de l'activitat institucional durant els pròxims mesos.

D'aquesta manera, Carmen Rubert i Maria Carmona representaran la ciutat en actes més institucionals, com ara la pròxima concessió de la Medalla d'Or de la ciutat a la Puríssima, el Rosari i el Sindicat de Regs. En els actes de caire més festiu, com l'homenatge a les reines i dames de fa 25 i 50 anys, aniran també acompanyades de les seues respectives corts d'honor. "Hem pres aquesta decisió ja que, a causa de la pandèmia, Carmen i la seua cort no han pogut gaudir d'alguns dels actes del calendari festiu, que van ser anul·lats, mentre que a Maria i la seua cort encara no se'ls ha pogut fer una presentació i imposició de bandes en les condicions que mereix l'ocasió", explica el regidor de Festes, Diego A. Vila.

Aquesta decisió s'ha transmés a ambdues corts i els seus familiars, que coincideixen que és la millor decisió per a poder reprendre, a poc a poc, l'activitat de representació, a l'espera que la vacunació i la lluita contra la covid-19 permeten deixar arrere les restriccions. Vila, el president de la Junta de Festes, Toni Carmona, i membres de la Comissió de Protocol s'han reunit aquesta setmana amb les corts per a explicar-los els pròxims actes en els quals hauran de participar-hi.

"Vull agrair de manera especial a Carmen i Maria, a totes les dames i als seus familiars la comprensió davant la situació extraordinària que estem vivint. No volem que cap de les dues corts es puga quedar sense celebrar res i que ambdues puguen gaudir amb plenitud del que significa ser les representants de la seua ciutat, Vila-real", valora el regidor de Festes. Vila també ha volgut felicitar Toni Carmona i la seua Junta: "Han entrat en el pitjor moment possible, però demostren que tenen ganes i ja miren cap al futur de les festes de Vila-real, que se celebraran quan la situació sanitària ho permeta", conclou el regidor.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es