Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch defineix les huit prioritats de la Generalitat amb Vila-real i sol·licita a la directora territorial de Presidència la reparació de la coberta del CTE

tornar Imprimir

dissabte, 24 d'abril de 2021

Sala de premsa, Ajuntament

Reunió de Benlloch i Eva Redondo

Benlloch defineix les huit prioritats de la Generalitat amb Vila-real i sol·licita a la directora territorial de Presidència la reparació de la coberta del CTE

Huit són les prioritats que l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha traslladat a la directora territorial de Presidència, Eva Redondo, en la reunió mantinguda aquesta mateixa setmana per a començar a treballar conjuntament en els temes que la Generalitat té pendents a Vila-real. El CTE i la reparació dels problemes estructurals en les cobertes, a més de la solució definitiva a l'enllaç de la ronda Sud-oest amb la N-340 encapçalen el llistat de demandes que Benlloch ha posat damunt de la taula.

"Tenim molts projectes en marxa i reivindicacions pendents en els quals no deixarem de treballar per a obtenir la resposta que la ciutat de Vila-real mereix. I així li ho hem traslladat a la nova directora de Presidència a Castelló, amb la qual estic segur que treballarem braç a braç perquè, més prompte que tard, puguen veure's atesos", detalla Benlloch. El més urgent de tots, remarca l'alcalde, és poder reobrir el pavelló del CTE, que ha hagut de tancar-se temporalment per les filtracions en la coberta de l'edifici. "Es tracta d'un problema estructural, un empastre més dels que ens va deixar el Partit Popular a Vila-real, que hem anat atenent com hem pogut. Però ja no podem invertir ni un euro més en una cosa que li correspon a la Conselleria reparar", recorda Benlloch.

L'altre gran tema pendent és la culminació de la ronda Sud-oest. "Es tracta d'una reivindicació històrica que el Consell de Ximo Puig ha fet possible, però d'ací a uns mesos estarà completada i segueix pendent de definir l'enllaç amb la N-340. És urgent i crucial donar una solució a la ronda", incideix.

Per part seua, la directora territorial de Presidència ha valorat com a molt positiva la reunió i ha agraït a Benlloch "la seua labor i la seua dedicació al capdavant de l'Alcaldia de Vila-real, sobretot aquest últim any tan difícil amb la gestió de la pandèmia, en què ha col·laborat en tot moment amb la Generalitat per a fer més àgil la campanya de vacunació". Redondo s'ha compromés a "estudiar i impulsar tots els projectes prioritaris per a Vila-real que l'alcalde ha posat sobre la taula i molt especialment la solució al problema del Centre de Tecnificació Esportiva i la finalització de la ronda per a la seua connexió amb la N-340". Ha recordat que es tracta "d'una reivindicació històrica per a la ciutat de Vila-real que des del minut zero va ser prioritària per al Consell del president Puig, i ho continuarà sent fins a la culminació de l'obra".

El Centre de Salut de Torrehermosa, els projectes del pla Edificant d'infraestructures educatives, amb el quart institut i l'EOI al capdavant, o les dotacions de Serveis Socials per a la ciutat són uns altres dels assumptes traslladats per Benlloch a la directora territorial de Presidència. També la materialització del futur bulevard de la Plana i la seua prolongació fins a la ronda Sud-oest forma part de la llista de prioritats que l'alcalde encomana a Redondo. Una llista en la qual Benlloch ha inclòs també la petició d'ajudes per al transport públic. "Vila-real i Castelló de la Plana són les dues úniques ciutats de la província que tenim l'obligació d'oferir a la ciutadania un servei de transport públic. I Vila-real ho està fent, a més, amb un autobús completament gratuït amb diverses línies; una aposta decidida per la mobilitat sostenible que suposa un cost important per a les arques municipals", puntualitza el primer edil.

La culminació del Gran Casino i Tagoba tanca la llista de projectes que Benlloch ha traslladat a Redondo per al seu seguiment. "Després de la rehabilitació, estem ara en procés d'equipament per a poder posar-los a la disposició de la ciutadania de manera definitiva, però ens quedarà acabar la tercera planta, que tenim previst escometre amb una nova línia d'ajudes Feder de la Direcció General d'Administració Local", avança. 

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es