Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

L'SME recupera les activitats dirigides i obri l'entrada de públic als partits en un 50% de l'aforament

dimarts, 27 d'abril de 2021

El Servei Municipal d'Esports recupera el ritme que la tercera ona de la pandèmia va obligar a suspendre. Després de l'entrada en vigor de la nova normativa de la Generalitat, que relaxa algunes de les restriccions imposades a la pràctica esportiva com a mesura de prevenció contra la covid-19, la Regidoria d'Esports i Salut ha decidit revisar també els protocols anticovid aplicats en les instal·lacions municipals i avalats per la Càtedra de l'Esport de la Universitat Politècnica de València per a adaptar-los a les noves circumstàncies. L'entrada de públic en les competicions al 50% -no així en els entrenaments- i la possibilitat d'ús de vestidors i dutxes són algunes de les novetats, a més de la recuperació de les activitats dirigides.

"A poc a poc, sempre amb responsabilitat i prudència, recuperarem l'activitat que la pandèmia i les mesures de contenció del virus ens van portar a suspendre i podem dir ja que, a partir d'aquest dijous, podem reprendre totes les classes dirigides del primer trimestre, que es perllongaran fins al 9 de juliol, per a compensar d'aquesta manera les setmanes d'inactivitat", detalla el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, que recorda que la campanya esportiva s'allargarà també per als socis. "D'aquesta manera", puntualitza, "els usuaris de l'SME no veuran reduïda la temporada per les setmanes de tancament, igual que vam fer l'any passat".

Quant als clubs, es relaxen també les restriccions, amb la possibilitat de participació de públic en les competicions en un 50% de l'aforament, encara que seguirà restringida l'entrada als entrenaments. Les dutxes i vestidors podran utilitzar-se també amb un aforament del 50%. Les noves mesures s'aplicaran a partir de l'1 de maig.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es