Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Joventut reprén la Fira de l'Estudiant per a facilitar als joves l'elecció de la seua trajectòria professional

diumenge, 2 de maig de 2021

Fira de l'Estudiant 2021

La Regidoria de Joventut recupera la celebració de la Fira de l'Estudiant, la primera edició de la qual va haver d'anul·lar-se l'any passat arran de l'esclat de la pandèmia, amb l'objectiu de posar per primera vegada en comú totes les opcions formatives i eixides laborals a l'abast dels estudiants de Vila-real i, d'aquesta manera, facilitar als joves l'elecció de la trajectòria professional. Amb un format en línia, adaptat a les circumstàncies actuals, la primera Fira de l'Estudiant de Vila-real se celebrarà del 10 al 14 de maig i compta ja amb mig centenar d'estands confirmats i quatre ponències.

"La joventut és el present però sobretot el futur de Vila-real i volem estar al costat dels nostres joves per a donar-los suport en un camí massa vegades ple d'obstacles", detalla la regidora de Joventut, Anna Vicens. La Fira de l'Estudiant està enfocada a la tendència internacional STEAM, que considera la ciència, la tecnologia, l'enginyeria, les arts i les matemàtiques com les grans branques del futur laboral. De moment, té confirmada la participació de 57 expositors de formació reglada, no reglada, formació professional, acadèmies, Exèrcit o Policia, als quals els usuaris podran dirigir les seues consultes -per xat en directe o per correu-. A més, els inscrits podran participar en quatre xarrades professionals: "La importància de la formació contínua", "Programes de mobilitat internacional", "La formació professional i les seues eixides laborals" i "STE(A)M: la formació del futur i del present".

"Tenim ja confirmada la participació de pràcticament tots els centres de secundària de la ciutat, a més d'alguns centres de la província, el programa JOOP o l'Escola d'Adults", assenyala Vicens, que avança que la inscripció a la Fira s'obrirà formalment demà dilluns. La Fira de l'Estudiant es desenvoluparà en el web firadelestudiant.es i per a accedir a la plataforma tan sols és necessari una adreça de correu electrònic.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es