Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch felicita el Villarreal CF per la "gesta històrica, fruit del treball ben fet, amb esforç i humilitat"

tornar Imprimir

divendres, 7 de maig de 2021

Ajuntament, Sala de premsa

Benlloch felicita el Villarreal CF per la "gesta històrica, fruit del treball ben fet, amb esforç i humilitat"

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha felicitat el Villarreal CF pel seu pas a la final de l'Europa League, que es jugarà el 26 de maig a la localitat polonesa de Gdańsk. "Una vegada més, el Villarreal ha fet història i estem segurs que la tornarà a fer el pròxim 26 de maig davant el Manchester United. Un orgull per a tota la ciutat, que acompanyarem, com no podia ser d'una altra manera, al nostre club en una gesta europea que no és fruit de l'atzar: és el resultat del treball ben fet, amb humilitat i esforç, pel club, jugadors i directiva, amb el seu president, Fernando Roig, al capdavant", assenyala.

L'alcalde ha tingut també paraules per a l'afició grogueta. "Malgrat les ganes que tenim de celebrar-ho al carrer, una vegada més hem demostrat ser una afició modèlica, complint amb els protocols i mesures de prevenció per la covid", valora. "Aquest és també un triomf de tots els groguets i groguetes", agrega.

"El Villarreal CF és, sens dubte, el millor ambaixador de la ciutat. D'aquesta Vila-real del 2030 cap a la qual avancem ja, per descomptat de la mà d'un club que ha sigut fonamental en els últims anys també per a la nostra modernització urbana, amb la plaça i Estadi de la Ceràmica, i per a la consolidació de la nostra marca i la nostra posició referent com a Ciutat de la Salut i de l'Esport", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es