Inici -> Ajuntament

Vila-real serÓ epicentre de la pilota valenciana a la Plana de la mÓ de la Fundaciˇ per la Pilota Valenciana i el jugador Pepe Mezquita

tornar Imprimir

dimarts, 11 de maig de 2021

Sala de premsa, Esports

Presentaciˇ de l'acord entre l'Ajuntament, la Fundaciˇ per la Pilota Valenciana i Pepe Mezquita

Vila-real serÓ epicentre de la pilota valenciana a la Plana de la mÓ de la Fundaciˇ per la Pilota Valenciana i el jugador Pepe Mezquita

El Trinquet de Vila-real es convertirÓ en l'epicentre de la pilota valenciana en tota la Plana grÓcies a l'acord aconseguit entre el consistori, la Fundaciˇ de la Comunitat Valenciana per la Pilota Valenciana i el jugador i trinqueter local Pepe Mezquita. El regidor d'Esports, Javier Serralvo, ha presentat hui al Trinquet Municipal Salvador Sagols aquesta colĚlaboraciˇ, al costat del president de la fundaciˇ, Pepe Catalunya, el representant de l'entitat a les comarques de Castellˇ, Manuel MartÝn, i el jugador vila-realenc Pepe Mezquita. En virtut d'aquest acord, Mezquita es convertirÓ en el nexe d'uniˇ entre la Fundaciˇ per la Pilota Valenciana i els municipis de la Plana amb la finalitat de promoure l'organitzaciˇ de competicions i activitats relacionades amb aquest esport tradicional.

Serralvo ha valorat de manera molt positiva aquesta colĚlaboraciˇ i ha destacat que Mezquita "Úsl'alma mater del Trinquet i no s'entendria la hist˛ria recent de la pilota valenciana sense ell". El regidor ha assegurat que la ciutat "tÚ al Villarreal CF un gran emblema esportiu per˛ Pepe Mezquita Ús tambÚ un ambaixador referent" i "ara ajudarÓ al fet que el nostre esport aut˛cton es difonga encara mÚs". Serralvo ha reiterat el suport de l'Ajuntament a l'acord entre la fundaciˇ i el trinqueter Mezquita "per a dinamitzar la pilota i que atraga mÚs p˙blic", segons ha apuntat Manuel MartÝn.

Per la seua part, Pepe Catalunya, president de la Fundaciˇ de la Comunitat Valenciana per la Pilota Valenciana, ha destacat el projecte pioner per a posar en marxa un programa d'impuls de la pilota a les comarques de la Plana, amb epicentre a Vila-real. "La fundaciˇ aportarÓ tots els seus mitjans i se sumaran als contactes i l'experiŔncia que tÚ Pepe Mezquita, la qual cosa redundarÓ en una millor organitzaciˇ d'esdeveniments relacionats amb la pilota i permetrÓ que els ajuntaments i entitats puguen comptar amb nosaltres per a dur a terme activitats", ha remarcat Catalunya, que ha agra´t al trinqueter i a l'Ajuntament de Vila-real "haver aguantat la flama de la pilota durant els anys en quŔ aquest esport ha travessat moltes dificultats".

Finalment, el pilotari Pepe Mezquita, que porta 29 anys com a trinqueter de Vila-real, ha agra´t tambÚ el suport de l'Ajuntament i ha avanšat que "a partir d'ara, grÓcies al suport de la fundaciˇ, treballarem per a omplir el nostre Trinquet i els de la resta de municipis fomentant l'esport tradicional de la pilota".

Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior Banner Cita Previa
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es