Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

La Fira de l'Estudiant s'amplia el cap de setmana després de registrar més de 300 visites virtuals en la seua primera edició en línia

divendres, 14 de maig de 2021

La Fira de l'Estudiant, que per primera vegada se celebra en format en línia a causa de la pandèmia, amplia la seua duració al cap de setmana amb l'objectiu de facilitar que els estudiants de Vila-real puguen tenir al seu abast durant dos dies més tota l'oferta formativa i eixides laborals per a triar la seua trajectòria professional. La Fira de l'Estudiant va arrancar aquest passat dilluns 10 de maig a través de la plataforma firadelestudiant.es i la seua finalització estava prevista per a aquest divendres 14 de maig. Però, davant el bon acolliment que ha tingut la iniciativa, que en aquests cinc dies ha superat les 300 inscripcions d'estudiants per a accedir a la informació i participar de manera virtual en les activitats programades, la Regidoria de Joventut, impulsora de la fira, ha decidit mantenir activa la plataforma durant tot el cap de setmana.

La regidora de l'àrea, Anna Vicens, ha donat les gràcies als centres educatius de Vila-real pel bon acolliment i ha valorat de manera positiva que més de 300 estudiants "hagen confiat en aquesta proposta per a conéixer quines són les seues opcions de formació i les diferents eixides professionals al seu abast". Durant aquests cinc dies s'han realitzat 40 xarrades i presentacions per part de les 59 institucions participants.

La Fira de l'Estudiant està enfocada en la tendència internacional STEAM, que considera la ciència, la tecnologia, l'enginyeria, les arts i les matemàtiques com les grans branques del futur laboral. Compta amb la participació de 59 expositors de formació reglada, no reglada, formació professional, acadèmies, Exèrcit o Policia, als quals els usuaris poden dirigir les seues consultes -per xat en directe o per correu-. A més, els inscrits han tingut l'ocasió de participar en quatre xarrades professionals: "La importància de la formació contínua", "Programes de mobilitat internacional", "La formació professional i les seues eixides laborals" i "STE(A)M: la formació del futur i del present".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es