Inici

El talent local i internacional es donen la mà en la primera edició de Vila-real Talent, amb Vasko Vassilev

diumenge, 16 de maig de 2021

Vila-real Talent, amb Vasko Vassilev_3

La plaça Major ha acollit aquesta vesprada el concert Vila-real Talent, un projecte que suma talent local i internacional, sota la direcció musical i artística de les germanes Rosanna i Gisela Morales. En aquesta primera edició, Vila-real Talent ha comptat amb la participació especial del violinista búlgar Vasko Vassilev, que ha compartit escenari amb la pianista Pamela Tan Nicholson, el baríton Sebastià Peris, el trompetista Vicente Campos i altres artistes locals com el guitarrista Óscar Ebro i els components de l'orquestra Supramúsica, a més de membres de Veus de Cambra, Coral Sant Jaume, cor Ciutat de Vila-real i Tutte Voci. Tot sota la direcció del músic i director Miguel Ángel Navarro, que habitualment dirigeix els espectacles de Vasko Vassilev a Espanya.

L'alcalde, José Benlloch, i la regidora de Cultura, Rosario Royo, a més de l'alcaldessa de Sant Mateu, Ana Besalduch, han assistit a l'espectacle i han lliurat als participants un plat de ceràmica recordatori del concert. Benlloch ha lliurat a Vasko Vasilev el plat de ceràmica, un llibre Història de Vila-real i una reproducció en 3D de l'estàtua de Jaume I del Fill Predilecte de la ciutat Vicente Llorens Poy.

El concert s'ha celebrat amb control d'aforament, distàncies de seguretat i totes les mesures de prevenció de la covid-19.

Galeria multimèdia

Imatges

Vila-real Talent, amb Vasko Vassilev_1 Vila-real Talent, amb Vasko Vassilev Vila-real Talent, amb Vasko Vassilev_2
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es