Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Fem poble, la targeta de Vila-real, suma més de 100 negocis i més de 300 usuaris per a afavorir el renaixement de la ciutat

dimecres, 19 de maig de 2021

Targeta Fem Poble

Més de 100 negocis de Vila-real ja s'han adherit a Fem poble, una iniciativa de l'Ajuntament de Vila-real, a través del Pacte local pel renaixement, i de la Fundació Caixa Rural Vila-real, amb el suport d'Ucovi i Ashiovi. El projecte uneix innovació, suport a l'economia i el comerç locals, i vertebració del municipi, amb la implicació de la societat, per a afavorir la recuperació econòmica a través d'una targeta de prepagament exclusiva de Vila-real amb la qual es poden obtenir bonificacions de fins a 40 euros pel consum en tendes, hostaleria i serveis de la ciutat. Fins al 31 de maig, tots aquells comerços i empreses interessades poden sumar-se a aquest projecte de manera gratuïta a través de la plataforma Vilatenda.com.

De moment, més de 300 persones ja han sol·licitat la targeta Fem poble, amb la qual podran pagar les seues compres i acumular un descompte del 20% consumit en els establiments adherits. Aquesta bonificació es carregarà també en la mateixa targeta, fins a aconseguir els 100.000 euros consignats per l'Ajuntament per al projecte. "El balanç de negocis i usuaris registrats és positiu, però volem arribar a molta més gent, amb l'objectiu d'implicar a tota la ciutadania en el renaixement de la ciutat", detalla el regidor d'Economia, Xus Madrigal. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha decidit ampliar el termini per a sol·licitar la targeta Fem poble fins al 28 de maig.

Les persones interessades en la targeta poden demanar-la a través de Vilatenda, en el telèfon 964 900 045 o a la sala Fem poble que s'ha habilitat al centre social de la Fundació Caixa Rural (pl. Vila, 2), de dilluns a divendres de 10 a 14 hores.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es