Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de Sant Pasqual

Vila-real potencia l'atractiu dels seus comerços amb una ruta d'aparadors i façanes inspirats en les festes de Sant Pasqual

dijous, 20 de maig de 2021

Visita als comerços participants en el concurs d'aparadors amb motiu de sant Pasqual _3

Els comerços de Vila-real han engalanat aquests dies els seus aparadors i façanes amb decoracions inspirades en les festes patronals de Sant Pasqual. Malgrat que enguany els festejos s'han suspés a causa de la situació sanitària per la pandèmia, des de la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi), juntament amb la Regidoria d'Economia, s'ha convocat el certamen de temàtica festiva com una manera de promoure la creativitat del comerç, fer més atractius els establiments i incentivar les compres. Els comerços guanyadors obtindran premis en metàl·lic valorats amb un total de 2.000 euros i el públic té l'oportunitat de descobrir les originals creacions d'aparadorisme a través d'una ruta pels diferents locals comercials.

El regidor d'Economia, Xus Madrigal, ha participat en la visita als establiments participants al costat del president de la Junta de Festes, Toni Carmona, i la reina de 2021, María Carmona, i la dama de les festes de 2019, Bàrbara Martínez. Madrigal forma part del Jurat que atorgarà els premis valorant l'originalitat, la complexitat, la creativitat, l'ambientació festiva i l'atractiu comercial, entre altres aspectes. El regidor ha agraït l'esforç dels comerciants per "realitzar accions de promoció i iniciatives originals que atraguen els compradors" i ha reiterat el suport del consistori a aquest sector en un moment especialment complicat per la crisi derivada de la pandèmia.

En l'elecció dels guanyadors es valorarà també l'opinió del públic que, fins al dissabte 23 de maig, podrà votar els aparadors i façanes a través del codi QR situat en els comerços participants i que conté tota la informació de la ruta-concurs. Els premis s'entregaran el pròxim 24 de maig i hi haurà dues categories: aparadors i façanes. Per cada categoria s'atorgarà un primer premi de 500 euros, un segon de 300 euros i un tercer de 200 euros, tots ells en metàl·lic.

Els comerços participants són Naysi Llibreria, Electricidad Andrés Roca, TEXAS home, Centre òptic auditiu Aida Sifre, Papereria llibreria Carmen, Elegans Moda, Estilistas Gloria Miró, El Quiosc, Alfil.b Vila-real, Mantas Ana, Calzados Prieto, Calzados Jade, Besa Principesa, Complements Fortuño, La Faixera, Deportes Eva, Milia Rosa Floristeria i Needles And Pins.

Galeria multimèdia

Imatges

Visita als comerços participants en el concurs d'aparadors amb motiu de sant Pasqual Visita als comerços participants en el concurs d'aparadors amb motiu de sant Pasqual _1 Visita als comerços participants en el concurs d'aparadors amb motiu de sant Pasqual _2

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es