Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch acompanya el Villarreal CF en la celebració del títol de campió de l'Europa League

tornar Imprimir

dijous, 27 de maig de 2021

Ajuntament, Sala de premsa

Celebració de l'Europa League del Villarreal

Benlloch acompanya el Villarreal CF en la celebració del títol de campió de l'Europa League

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha acompanyat el Villarreal CF en la celebració del títol de campions de la UEFA Europa League, aconseguit dimecres a Gdansk (Polònia). Els groguets han recorregut la ciutat amb autobús, en un itinerari sense parades per a evitar aglomeracions, acompanyats al carrer pels vila-realencs i vila-realenques.

L'alcalde ha agraït a la ciutadania "l'exemple de comportament", tant el dia del partit i la nit de la victòria com en la festa de la celebració. També a la Subdelegació de Govern i a Salut Pública de Castelló, pel treball coordinat i seriós per a fer possible el desplaçament de més de 2.000 aficionats i la celebració en condicions de seguretat. "El nostre agraïment a la Policia Local, la Policia Nacional, Protecció Civil, funcionaris municipals, staff del Villarreal, empreses col·laboradores... en definitiva, a tots els que han fet possible el somni", assenyala Benlloch, que ha tingut també paraules d'agraïment per al club, directius, cos tècnic i jugadors.

Galeria multimèdia

Imatges

Celebració de l'Europa League del Villarreal_3 Celebració de l'Europa League del Villarreal_2 Celebració de l'Europa League del Villarreal_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es