Inici

Vila-real facilitarà als pensionistes la sol·licitud de places per al programa de vacances Castelló Sénior

tornar Imprimir

dijous, 3 de juny de 2021

Sala de premsa, Turisme

Campanya per a tramitar el programa de vacances per a majors Castelló Sènior

Vila-real facilitarà als pensionistes la sol·licitud de places per al programa de vacances Castelló Sénior

L'Ajuntament de Vila-real, a través de l'oficina de Turisme, ajudarà els pensionistes a tramitar les sol·licituds per al programa de vacances Castelló Sénior, llançat per la Diputació de Castelló. El termini d'inscripció, que va arrancar l'1 de juny, finalitza el pròxim dia 15 i les sol·licituds únicament es poden presentar de manera telemàtica o per correu postal. A Vila-real, que compta amb un total de 8.292 pensionistes, li corresponen 720 places (7,46% del total provincial) i l'agència de viatges Escapa't és l'única agència comercialitzadora del programa a Vila-real.

Per aquest motiu, el regidor de Turisme, Diego A. Vila, ha explicat que des de l'oficina de Turisme també ajudaran les persones interessades a emplenar i tramitar les sol·licituds. Vila subratlla que "volem donar suport a aquesta iniciativa de la Diputació de Castelló i ajudar els veïns i veïnes de Vila-real en la tramitació perquè puguen gaudir d'unes merescudes vacances després de mesos molt durs, ara que la situació sanitària va millorant gràcies al procés de vacunació, ja molt avançat en els majors de 55 anys".

El regidor de Turisme destaca a més que aquest programa vacacional "donarà oxigen al sector turístic de la província perquè 9.733 persones es podran beneficiar del programa, i sobretot esperem que molts d'ells passen per Vila-real i gaudisquen dels nostres encants a les portes d'un estiu que, amb les noves mesures que entraran en vigor el dia 8 de juny, siga beneficiós per a la ciutat".

Cal recordar que el programa de vacances per a majors Castelló Sènior té per objecte "subvencionar parcialment a les persones majors residents a la província de Castelló el cost de paquets vacacionals en els exercicis 2021 i 2022, amb activitats dissenyades per al desenvolupament personal i la possibilitat de conéixer diferents recursos turístics de la província de Castelló".

Galeria multimèdia

Imatges

Campanya per a tramitar el programa de vacances per a majors Castelló Sènior_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es