Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

La Fundació Globalis obri el termini per a la presentació de candidatures als Premis Globalis 2021 a la innovació

tornar Imprimir

dijous, 3 de juny de 2021

Ajuntament, Sala de premsa, Innovació

Imatge de l'última edició dels Premis Globalis

La Fundació Globalis obri el termini per a la presentació de candidatures als Premis Globalis 2021 a la innovació

La Fundació Globalis, amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, ha convocat la huitena edició dels Premis Globalis a través dels quals volen identificar, reconéixer, promoure i divulgar l'esforç dels emprenedors i empreses que estan al capdavant d'iniciatives empresarials innovadores.

Els guardons pretenen destacar les capacitats per a portar endavant els projectes empresarials innovadors, mostrant exemples que fructifiquen en noves iniciatives. Igual que el 2020, es valorarà molt positivament en l'apartat d'RSC aquelles candidatures que hagen apostat per facilitar les condicions laborals als seus empleats durant la pandèmia de la covid-19.

En aquesta edició, s'entregarà un primer premi valorat en 1.500 €, un accèssit de 500 € a una empresa que aposte per la innovació i s'atorgarà un altre accèssit de 500 € a una jove empresa, és a dir, una empresa o empresari individual que haja arrancat la seua activitat econòmica amb posterioritat a l'1 de gener de 2014 en territori nacional.

Com en anys anteriors, l'Ajuntament de Vila-real concedirà el guardó Vila-real Innpulso com a reconeixement per a l'empresa que representarà la ciutat en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional de Ciutats de la Ciència i la Innovació i la Xarxa Valenciana de la Innovació. També s'entregarà el Premi Trajectòria en reconeixement a l'empresari o empresa de Vila-real que haja destacat per la seua trajectòria i creixement. En els premis poden participar pimes, empresaris individuals, cooperatives, comerços i establiments, independentment de la seua forma jurídica, situats a Espanya.

Qui desitge postular-se als Premis Globalis podrà trobar les bases de la convocatòria i el formulari de participació en el web de Fundació Globalis ww.fundacionglobalis.org. En els premis poden participar pimes, empresaris individuals, cooperatives, comerços i establiments, independentment de la seua forma jurídica, situats a Espanya. La convocatòria romandrà oberta fins a l'11 d'octubre de 2021.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es