Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

L'SME ajuda la reactivació del sector esportiu amb classes a l'aire lliure gratuïtes en col·laboració amb cinc gimnasos locals

dilluns, 7 de juny de 2021

Presentació de les classes a l'aire lliure en col·laboració amb els gimnasos de la ciutat

El Servei Municipal d'Esports ha presentat una nova iniciativa en col·laboració amb els gimnasos de la ciutat per a contribuir a la reactivació de les empreses esportives locals que s'han vist especialment afectades per la crisi de la covid-19. Es tracta d'una campanya de classes dirigides a l'aire lliure gratuïtes i obertes a la ciutadania que es realitzaran durant els pròxims cinc diumenges en diferents places de la ciutat. El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha presentat hui aquesta proposta juntament amb el propietari del gimnàs Actual Gym, Juanjo Nares, en representació dels gimnasos participants, entre els quals estan també Inlínia, M'Activa, Nou Gim i Jumasi.

"Fa quasi una dècada vam apostar per la col·laboració publicoprivada amb els gimnasos de la ciutat per a treballar junts i oferir a la ciutadania de Vila-real el que ens demana, que és poder practicar esport", ha recordat Serralvo, que ha agraït l'esforç i la implicació d'aquestes empreses locals per a "ajudar al fet que la marca de Ciutat de la Salut i l'Esport continue endavant". En aquest cas, la programació de classes dirigides a l'aire lliure gratuïtes i obertes a la ciutadania persegueix, a més d'ampliar l'oferta esportiva ara que s'han suavitzat les restriccions per la pandèmia, "col·laborar amb la reactivació d'un sector local com són les empreses esportives que s'han vist també molt afectades per la crisi de la covid-19, que els ha obligat a tancar també els seus negocis durant un temps".

La campanya de classes dirigides a l'aire lliure es desenvoluparà durant els pròxims cinc diumenges a les 10.00 hores. El 13 juny es realitzarà una classe de zumba-cubbà al parc de la Maiorasga; el 20 de juny s'ha programat una classe de body pump-power dumbell a la plaça de Jaume I; el 27 de juny a la plaça Major acollirà una classe de cicle-ritme; el 4 de juliol s'ha programat una classe de zumba-cubbà a la plaça del Llaurador i finalment l'11 de juliol l'activitat d'entrenament d'abdomen al parc de la Maiorasga tancarà el calendari de classes.

Juanjo Nares ha explicat que les classes tindran una duració aproximada d'una hora i que la inscripció es podrà formalitzar bé a través de l'oficina del Servei Municipal d'Esports, a les instal·lacions de la piscina Yurema Requena, o als gimnasos participants. "Les activitats compliran tots els protocols anticovid pel qual s'establirà un aforament màxim", ha indicat Nares. Amb tot, el regidor d'Esports ha afegit que "si es produeix una nova relaxació de les restriccions del Consell en aquestes activitats, adaptarem les mesures i l'aforament de cada activitat".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es