Inici

L'Ajuntament i la Fundació Caixa Rural garanteixen l'oci estival a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional a través del programa XiCaEstiu

tornar Imprimir

diumenge, 6 de juny de 2021

Associacions, Sala de premsa, Serveis públics

Programa XiCaEstiu per a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional

L'Ajuntament i la Fundació Caixa Rural garanteixen l'oci estival a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional a través del programa XiCaEstiu

La Fundació Caixa Rural Vila-real, amb el patrocini de l'Ajuntament de Vila-real, llança XiCaEstiu 2021, una iniciativa dirigida als xiquets i xiquetes amb diversitat funcional perquè gaudisquen de les vacances d'estiu d'una forma diferent complint amb totes les mesures sanitàries. Aquestes activitats es desenvoluparan des del 21 de juny fins al 13 d'agost en horari de 9.30 a 13.30 hores a la 5a planta del Centre Social de la Fundació.

XiCaEstiu estarà dividit en quatre quinzenes: del 21 de juny al 2 de juliol, del 5 al 16 de juliol, del 19 al 30 de juliol i del 2 al 13 d'agost. En aquests quinze dies, els xiquets realitzaran activitats lúdiques, compartiran moments amb altres xiquets i ho passaran en gran amb el que han preparat els professionals de XiCaEs, que compten amb una dilatada experiència en aquest àmbit.

La preinscripció es realitzarà del 6 al 9 de juny a través de la pàgina web www.fundaciocaixarural.org. Una vegada finalitzat el termini, els dies 14 i 15 de juny, els responsables de XiCaEs es posaran en contacte amb els preinscrits per a assignar-los dia i hora per a realitzar la inscripció de manera presencial (els dies 16 i 17 de juny).

El regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, ha reiterat el suport del consistori al projecte XiCaEs i en aquest cas al programa d'oci estival "que ajuda els xiquets i xiquetes amb diversitat funcional a gaudir de l'estiu amb activitats lúdiques, adaptades a les seues necessitats, que els permeten avançar en el seu desenvolupament social i emocional, i que també ajuden les seues famílies en la conciliació".

Galeria multimèdia

Imatges

Programa XiCaEstiu per a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es