Inici

Educació ofereix les activitats del programa Educavila DiverAprén a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional de XiCaEs

dissabte, 5 de juny de 2021

Activitats d'Educavila DiverAprén per als xiquets i xiquetes amb diversitat funcional

Els xiquets i xiquetes de XiCaEs han iniciat un cicle d'activitats emmarcades dins del pla Educavila DiverAprén impulsat per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vila-real. Durant tres dissabtes consecutius, huit xiquets, usuaris de XiCaEs, duran a terme activitats lúdiques i de psicomotricitat al Centre Social de la Fundació Caixa Rural Vila-real, així com activitats naturals i d'educació sensorial a l'Espai Naturalment situat a l'avinguda de França. Aquests tallers comptaran amb el suport dels monitors de XiCaEs, a més de diferents empreses locals especialitzades.

Aquesta iniciativa dirigida a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional pretén afavorir la conciliació familiar i donar un respir a les famílies dels usuaris de XiCaEs, sempre tenint en compte la situació sanitària i complint amb tots els protocols de seguretat i higiene. "Volem donar les gràcies al consistori per pensar amb els usuaris de XiCaEs i les seues famílies. Aquests moments són necessaris per a conciliar i aconseguir un respir per als pares de xiquets amb diversitat funcional", explica el president de Fundació Caixa Rural Vila-real, Enric Portalés.

Per la seua part, la regidora d'Educació, Aida Beteta, assenyala que "des de l'Ajuntament de Vila-real ens preocupem per la integració de tots els xiquets i xiquetes i no podíem deixar fora del programa Educavila DiverAprén els usuaris de XiCaEs perquè som conscients de la importància que té per al seu desenvolupament social i emocional dur a terme activitats lúdiques i de psicomotricitat, així com estar en contacte amb espais naturals".

Galeria multimèdia

Imatges

Activitats d'Educavila DiverAprén per als xiquets i xiquetes amb diversitat funcional_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es