Inici

Vila-real en dansa arranca amb èxit de públic i trasllada els espectacles del dissabte al diumenge per la previsió de pluja

dissabte, 5 de juny de 2021

Espectacle de la primera jornada del festival Vila-real en dansa 2021 _1

La direcció del festival Vila-real en dansa, basant-se en la previsió de pluja durant la vesprada i nit del dissabte, ha decidit traslladar les propostes de la segona jornada al diumenge 6 de juny. Des del festival celebren haver pogut reubicar els espectacles dins de la programació del festival sense haver de suspendre definitivament cap d'ells. En el cas de la companyia La Mov (Aragó), la seua proposta es posposa i es podrà gaudir de la peça en una nova data que s'anunciarà en breu. D'altra banda, la resta d'actuacions previstes per al dissabte es traslladen al llarg de diumenge, una jornada que oferirà una programació més completa però que permetrà al públic poder veure totes les actuacions.

L'arrancada del desé aniversari del festival es va celebrar el divendres amb èxit per la qualitat de les peces i artistes, així com l'acceptació del públic.
Enguany s'ha aconseguit arribar als barris gràcies a la incorporació de nous espais variats i distribuïts en diferents punts de la ciutat. També s'ha aconseguit arribar a nous públics gràcies a una programació exclusivament a l'aire lliure, la qual cosa compleix amb un dels principals objectius del festival com és visibilitzar, donar a conéixer i acostar a tots els públics la dansa contemporània.

Galeria multimèdia

Imatges

Espectacle de la primera jornada del festival Vila-real en dansa 2021
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es