Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

El triatló Infinitri Vila-real torna el 25 de juliol amb 300 participants a l'entorn del Millars

dimecres, 9 de juny de 2021

Presentació del triatló Infinitri Vila-real

Vila-real continua amb el calendari de reactivació de proves esportives a mesura que avança la desescalada de la pandèmia. El 25 de juliol el paratge del Termet i l'entorn del Millars acolliran la setena edició del triatló esprint Infinitri Vila-real. El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha presentat hui la prova amb Manu García, responsable de l'empresa organitzadora. La competició torna en un format pràcticament prepandèmia, encara que es mantindran els protocols de distància social i ús de màscara en els moments previs i posteriors a la prova, segons ha explicat García. També en el nombre de participants, la relaxació de les mesures anticovid permetran arribar a la xifra de 300 triatletes.

"L'Infinitri Vila-real ens permetrà tornar a gaudir del triatló i sobretot destacar el nostre riu Millars i el paratge del Termet, a més de contribuir a reactivar l'economia a través de l'activitat esportiva, ja que esperem l'arribada tant d'esportistes com de públic d'altres localitats", ha assegurat Serralvo.

L'eixida serà a les 9.00 hores des del pont de Santa Quitèria. Després de completar els 750 metres de natació, els triatletes realitzaran la transició a la bicicleta per a recórrer 20 quilòmetres en quatre voltes a un circuit per la zona del Madrigal. Finalment, la carrera a peu es realitzarà en el circuit de running del Termet, amb un total de 5 quilòmetres de recorregut.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Cartell del triatló Infinitri Vila-real
Tipus d'arxiu: JPG | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es