Inici -> Àrees -> Educació -> Aula Mentor -> Notícies

Un total de 15 alumnes finalitzen el mòdul d'especialització professional d'Aula Mentor en Disseny gràfic i Inkjet

dijous, 10 de juny de 2021

Clausura Aula Mentor 2021

L'innovador programa de mòduls d'especialització professional Aula Mentor impulsat per l'Ajuntament de Vila-real i Fundació Caixa Rural Vila-real ha finalitzat la seua quarta edició amb el lliurament de diplomes a 15 alumnes, el 88% dels inscrits. Aquesta iniciativa ha sigut fruit de la col·laboració amb el Ministeri d'Educació a través de la plataforma Aula Mentor, que ofereix en l'àmbit estatal més de 140 cursos en línia en diferents àrees formatives.

El projecte suposa una innovació en l'àmbit nacional pel fet que Vila-real és l'únic municipi que ha combinat la realització de cursos Aula Mentor amb el suport de sessions presencials amb un professor i amb pràctiques en empresa. Les matèries en les quals se centra aquesta formació són el disseny i la impressió digital, molt demanades en l'àmbit laboral en l'actualitat.

"Amb això es pretén millorar l'ocupabilitat dels alumnes i afavorir la inserció laboral, aprofitant les potencialitats i els recursos que ofereix aquest sistema pioner", ha remarcat la patrona de Fundació Caixa Rural Vila-real, María Dolores Broch, la qual ha participat en el lliurament de diplomes als alumnes. A més, Broch ha destacat la importància que té per a la Fundació apostar per la formació. "Per a nosaltres la formació és essencial. Per això, realitzem cursos d'Informàtica i Telèfon intel·ligent per a gent gran, organitzem cursos i tallers per a emprenedors i pimes a través del nostre centre de negocis Efecte Vila-real i secundem tot tipus de cursos formatius que poden ajudar la població de Vila-real a adquirir coneixements". 

La regidora d'Educació, Aida Beteta, ha participat també en el lliurament de diplomes i ha destacat la col·laboració contínua amb la Fundació Caixa Rural. "Vila-real és una Ciutat Educadora gràcies també a entitats com Fundació Caixa Rural que, a través de programes pioners com l'Aula Mentor, ens ajuden a afavorir la formació contínua de la població, l'adopció de noves habilitats i coneixements per a enfrontar-se a un mercat laboral canviant i la inquietud per l'aprenentatge al llarg de la vida", assenyala l'edil.

El mes d'octubre començarà la cinquena edició d'aquest projecte recolzat també pel Consell Escolar Valencià, que ofereix la possibilitat d'especialitzar-se en matèries lligades a sectors en expansió amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat dels qui realitzen aquesta formació. Se subvencionarà un 10% de la matrícula a persones desocupades. A partir de juliol les persones interessades podran trobar tota la informació en www.efectevr.com.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es