Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

La piscina del Termet reobri aquest cap de setmana i permetrà el bany lliure amb cita prèvia i horari limitat

dilluns, 14 de juny de 2021

Piscina del Termet

La piscina del Termet obrirà les seues portes aquest dissabte 19 de juny per a donar servei a clubs, activitats i socis del Servei Municipal d'Esports i usuaris en general durant aquest estiu. L'SME ultima el protocol especial per al funcionament d'aquesta instal·lació esportiva, que l'any passat només es va obrir per a clubs, esportistes i natació de socis. "En el marc de la desescalada i en vista de la bona evolució de la pandèmia, aquest estiu podem tornar a obrir la piscina del Termet al bany lliure, tant de socis com de públic en general, encara que amb cita prèvia i amb horari restringit i temps i aforament limitats, ja que és imprescindible complir els protocols de prevenció", ha assegurat el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo.

L'edil ha detallat que amb l'obertura de la piscina d'estiu, l'SME procedirà a tancar temporalment les piscines del Centre de Tecnificació Esportiva i d'Aigua-salut, de manera que es derivaran a les instal·lacions del Termet tant els entrenaments de clubs com els cursos de l'Estiu Actiu, l'Escola Esportiva i la natació per a socis, a més a més es podrà practicar el bany lliure amb una sèrie de limitacions establides per a garantir la seguretat sanitària.

D'aquesta manera, respecte al bany lliure, l'horari fixat pel Servei Municipal d'Esports és de 10.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores. Els usuaris hauran de sol·licitar cita prèvia. En el cas dels socis de l'SME poden fer-ho a través de l'aplicació Deporsite, que ja utilitzen habitualment per a la reserva de classes, i l'accés serà gratuït; les persones que no siguen sòcies de l'SME hauran d'utilitzar la plataforma de cita prèvia del Departament d'Atenció i Tràmits, a través del web municipal, on podran reservar també les entrades, que s'abonaran en el moment d'accedir a la piscina, a un preu de 2 euros per als majors de 14 anys i 1 euro per als menors de 14 anys. Les persones amb dificultats d'accés a internet podran sol·licitar la cita prèvia de manera presencial a les oficines de l'SME, situades a la piscina Yurema Requena, en horari de 7.00 a 21.00 hores, de dilluns a divendres.

Serralvo ha incidit en què l'aforament estarà limitat en totes les activitats que es duguen a terme a la piscina del Termet i ha avançat que "si durant l'estiu, se suavitzen les restriccions per l'avanç de la vacunació, estudiarem la possibilitat de flexibilitzar aquestes mesures".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es