Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

El concurs de vídeo viral Igualtat i acció! tanca la seua primera edició amb un centenar de participants i un Jurat de primer nivell

dissabte, 19 de juny de 2021

Igualtat i acció! el concurs de vídeo viral organitzat per la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Vila-real, destinat a l'alumnat de 3r i 4t d'ESO dels instituts de la ciutat, ha superat el centenar de participants inscrits després d'haver tancat el termini de recepció de treballs.

Sota el lema «L'amor no necessita proves», els joves han hagut de plasmar en menys d'un minut perquè és important no cedir a pressions ni xantatges i no difondre cap contingut íntim. Els treballs rebuts podran veure's en els diferents perfils de la Regidoria d'Igualtat (Facebook, Instagram i TikTok) durant tot l'estiu. De fet, el Premi del Públic es decidirà amb les votacions o likes dels seguidors.

En la seua primera edició, Igualtat i acció! repartirà diferents premis en metàl·lic, a més d'un telèfon d'última generació i un diploma acreditatiu entre altres regals. En paraules de Rosario Royo, regidora d'Igualtat de l'Ajuntament de Vila-real «estem molt contents de l'èxit d'aquesta primera edició i no sols pel nombre de treballs rebuts sinó perquè hem bastit ponts amb els més joves, allí on estan, en les xarxes socials» la regidora conclou que «ara que ens coneixen i ens segueixen, podem treballar junts una educació en igualtat més primerenca».

En acabar el període estival i coincidint amb el retorn a les aules i l'inici del curs 2021-2022 es donaran a conéixer els guanyadors i guanyadores d'aquesta primera edició, en un acte on seran presents tots els participants i el Jurat.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es