Inici -> Àrees -> Normalització Lingüística -> Notícies

Normalització Lingüística lliura els diplomes del curs de valencià per a pares i mares

tornar Imprimir

dissabte, 19 de juny de 2021

Sala de premsa, Normalització Lingüística

Cloenda del curs de valencià per a mares i pares_1

Normalització Lingüística lliura els diplomes del curs de valencià per a pares i mares

La regidora de Normalització Lingüística, Noelia Samblás, ha clausurat aquesta setmana el curs de valencià per a pares i mares (de nivell B1-B2), amb el lliurament dels diplomes. En aquesta edició han participat 15 alumnes de procedència ben diversa (la majoria són de l'Estat espanyol, però també hi ha alumnes d'Algèria, Perú i Romania). Les classes s'han impartit des del 8 de gener fins al 18 de juny de 2021 (60 hores de duració) de manera semipresencial: una classe a la setmana a l'Espai Jove i una classe virtual mitjançant una plataforma de teleformació. La professora ha sigut María Ortega, graduada en Traducció i Interpretació i en possessió del diploma de Mestra de Valencià. Amb motiu de les restriccions sanitàries per la covid-19, el nombre d'alumnes s'ha vist reduït en aquesta edició per a garantir la seguretat a l'aula.

Aquesta acció formativa, que enguany ha arribat a la seua 19a edició, té com a objectiu dotar els pares i les mares de coneixements bàsics sobre la llengua que els permeten ajudar els fills en els estudis. La valoració de l'activitat formativa per part de l'alumnat ha sigut molt positiva.

Galeria multimèdia

Imatges

Cloenda del curs de valencià per a mares i pares Cloenda del curs de valencià per a mares i pares_3 Cloenda del curs de valencià per a mares i pares_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es