Inici

Vila-real incorpora un servei periòdic d'ecoparc mòbil, a través de Reciplasa, per a afavorir el reciclatge i posar fre a l'abandó d'estris al carrer

diumenge, 20 de juny de 2021

Ecoparc mòbil instal·lat a la CEM

Piles usades, oli, aparells electrònics, càpsules de café, envasos, draps, bombetes. Fins a 25 tipus de residus diferents que no poden derivar-se als serveis habituals de recollida domiciliària poden, des d'ara, destinar-se al reciclatge d'una manera més accessible. Per a això, la ciutat de Vila-real compta des d'aquest mes de juny amb un servei d'ecoparc mòbil, impulsat per Reciplasa per als diferents municipis que formen part del consorci de residus.

En la seua ruta per la comarca, l'ecoparc mòbil recalarà de manera periòdica a Vila-real, principalment dimecres a la CEM i alguns dissabtes a la part posterior de la Biblioteca Universitària del Coneixement (consulteu calendari en el web de Reciplasa). L'horari per a depositar residus és de 10.00 a 14.00 h i de 15.00 a 19.00 h.

D'aquesta manera, l'ecoparc mòbil se suma a altres recursos disponibles a la ciutat per a facilitar el reciclatge de tot tipus de materials i evitar el seu abandó en la via pública: des de l'ecoparc fix, obert de dimarts a dissabte a la partida de Solades, al costat de la Ciutat Esportiva Pamesa; fins al servei de recollida domiciliària de voluminosos gestionat per Fobesa a través del telèfon 964 536 761, que ha incorporat recentment la recollida de RAEE (residus d'aparells electrònics i elèctrics) divendres. El servei d'ecoparc mòbil, on també tenen cabuda aquest tipus de residus, s'afegeix d'aquesta manera a les possibilitats per a evitar el seu abandó en la via pública i afavorir, així, el seu correcte reciclatge i la conscienciació ciutadana sobre la fi de la seua vida útil.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es