Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Vila-real obri el curs sobre noves aplicacions de la cerāmica en seguretat, defensa i tecnologia de la Cātedra d'Innovaciķ Cerāmica

dilluns, 28 de juny de 2021

Inauguraciķ del curs d'alta gerčncia sobre noves aplicacions de la cerāmica en defensa, seguretat i tecnologia

Vila-real ha inaugurat la tercera ediciķ del curs de formaciķ Alta gerčncia en seguretat, defensa i tecnologia: aplicaciķ de nous materials, impulsat per la Cātedra d'Innovaciķ Cerāmica Ciutat de Vila-real de la Universitat Jaume I. El curs es desenvolupa en doble format, presencial al Gran Casino i en línia, amb una vintena de conferčncies fins al 2 de juliol. L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha presidit la inauguraciķ del curs, acompanyat pel director de la Cātedra d'Innovaciķ Cerāmica Ciutat de Vila-real, Juan Carda; la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals de l'UJI, Carmen Lázaro; el subdelegat de Defensa, coronel Luis Manuel Monzķ; i el secretari autonōmic de Seguretat i Emergčncies, José María Ángel.

La conferčncia inaugural ha sigut a cārrec de la doctora María Vallet Regí, directora del Grup d'Investigaciķ de Biomaterials Intelˇligents de la Universitat Complutense de Madrid.

El curs d'Alta gerčncia compta amb la participaciķ d'institucions internacionals de paīsos com Colōmbia, Mčxic i el Perú, a més d'universitats i organismes com els Ministeris de Defensa i Interior, la Generalitat Valenciana, forces i cossos de seguretat de l'Estat i empreses, entre d'altres.

Galeria multimèdia

Imatges

Inauguraciķ del curs d'alta gerčncia sobre noves aplicacions de la cerāmica en defensa, seguretat i tecnologia_1 Inauguraciķ del curs d'alta gerčncia sobre noves aplicacions de la cerāmica en defensa, seguretat i tecnologia_2
Plaįa Major s/n. 12540 Vila-real (Castellķ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciķ de notificacions: notificaciones@vila-real.es