Inici -> Àrees -> Relacions institucionals -> Notícies

El compromís d'accelerar la construcció de la futura comissaria centra l'acte de lliurament del bastó de comandament a la Policia Nacional de Vila-real

dimecres, 30 de juny de 2021

Acte de lliurament del bastó de comandament a la comissaria de Policia Nacional de Vila-real_2

La comissaria de Policia Nacional de Vila-real ha rebut hui el bastó de comandament en un acte protocol·lari celebrat a la plaça del Llaurador, enfront de l'Estadi de la Ceràmica, en el qual ha participat l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i en el qual la construcció de la futura comissaria del Cos Nacional de Policia ha centrat les intervencions de les autoritats. Així, el primer edil ha recordat que, amb l'avanç dels tràmits municipals per a la cessió de la parcel·la situada enfront del Palau de Justícia, "estem ja començant a posar els fonaments de la que serà la nova comissaria de la Policia Nacional de Vila-real".

En l'acte, al qual ha assistit també la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, així com el comissari provincial de la Policia Nacional, Emilio Romero, el comissari principal cap regional d'Operacions de la Policia Nacional, Alfredo Garrido, ha fet lliurament del bastó de comandament al cap de la comissaria de Vila-real, Carlos García Alzas.

En la seua intervenció, Benlloch ha agraït el treball i la dedicació dels agents i responsables de la Policia Nacional, present a Vila-real des de 1978, i el paper de la qual ha sigut especialment rellevant durant la pandèmia. L'alcalde ha reconegut la seua labor per a fer que la ciutadania se senta "protegida i segura" i ha recordat que "Vila-real continua reduint els índexs de delinqüència, que la situen com una de les ciutats més segures del nostre entorn". Tot això gràcies a l'obstinació del cos policial "que, desgraciadament, ha hagut de treballar en unes condicions de provisionalitat i precarietat que no són dignes d'un cos al qual tant devem", ha admés Benlloch.

També la subdelegada del Govern, Soledad Ten, ha assegurat que la comissaria de Vila-real és un "objectiu irrenunciable" i ha ratificat el seu compromís personal, així com del Ministeri de l'Interior, per fer realitat com més prompte millor aquest projecte.

Per la seua part, l'inspector en cap, cap de la comissaria de Vila-real, Carlos García Alzas, ha agraït l'esforç de l'Ajuntament de Vila-real per a fer efectiva la cessió del solar, situat a l'avinguda de Matilde Salvador, enfront de l'edifici dels Jutjats, que ja compta amb el vistiplau de la Direcció General de la Policia per a albergar les futures dependències de la Policia Nacional de Vila-real.

A l'acte de lliurament del bastó de comandament han assistit també el comissari principal cap de la Policia Local de Vila-real, José Ramón Nieto, representants d'altres cossos policials i d'empreses, institucions i societat civil, així com membres de la corporació municipal, entre d'altres.

Galeria multimèdia

Imatges

Acte de lliurament del bastó de comandament a la comissaria de Policia Nacional de Vila-real_1 Acte de lliurament del bastó de comandament a la comissaria de Policia Nacional de Vila-real El compromís d'accelerar la construcció de la futura comissaria centra l'acte de lliurament del bastó de comandament a la Policia Nacional de Vila-real
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es