Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

El centre de vacunaciˇ de Vila-real es trasllada el 12 de juliol a l'Estadi de la CerÓmica en previsiˇ de futures onades de calor i per a garantir un procÚs ˛ptim per a sanitaris i usuaris

dimecres, 30 de juny de 2021

El centre de vacunacions anticovid de Vila-real es traslladarÓ de manera temporal a l'Estadi de la CerÓmica -en els baixos de PreferŔncia zona UEFA- a partir del pr˛xim 12 de juliol, amb l'objectiu de garantir la millor qualitat assistencial en previsiˇ de pr˛ximes onades de calor. La mesa de coordinaciˇ per a la vacunaciˇ massiva, presidida per la primera tinent d'alcalde, Silvia Gˇmez, i amb la participaciˇ del gerent del Departament de la Plana, Miquel Rovira, personal mŔdic i sanitari i de les diferents Órees municipals implicades en el procÚs, porta ja treballant diverses setmanes en les diferents possibilitats per a assegurar el desenvolupament de les vacunacions en condicions ˛ptimes, tant per a pacients com per als sanitaris, davant la previsiˇ d'onades de calor amb l'arribada de l'estiu.

"Tant des del Departament de Salut com des de l'Ajuntament, i ens consta tambÚ que els usuaris, estem molt contents de com s'ha desenvolupat el procÚs de vacunaciˇ massiva al Centre de Congressos, Fires i Trobades. No obstant aix˛, l'arribada de l'estiu i l'experiŔncia d'aquests ˙ltims dies, amb la previsiˇ de la calor extrema que podem arribar a passar en pr˛ximes setmanes, ens ha portat a plantejar-nos l'oportunitat de buscar un lloc alternatiu", assenyala l'alcalde de Vila-real, JosÚ Benlloch, que ha volgut agrair la colĚlaboraciˇ del Villarreal CF i el seu president, Fernando Roig, amb la ciutat per a traslladar els boxs de vacunaciˇ als baixos de PreferŔncia, que ja es van utilitzar amb bons resultats per a la prÓctica de proves PCR abans del viatge a Pol˛nia de l'Europa League. "Fa dies que s'estÓ treballant amb totes les opcions possibles, des de la climatitzaciˇ del Centre de Congressos, un recinte de 2.500 metres quadrats que resultaria extremadament costosa, fins a la reubicaciˇ temporal al Centre de Tecnificaciˇ Esportiva, que la Conselleria de Sanitat tÚ cedit en aquests moments com a hospital auxiliar", assenyala Benlloch. Aquesta ˙ltima opciˇ, no obstant aix˛, s'ha descartat tambÚ en considerar que l'evoluciˇ de la pandŔmia, amb diversos repunts en els ˙ltims dies, fa aconsellable mantenir el CTE com a possible centre auxiliar de l'Hospital de la Plana per si fora necessari comptar amb mÚs espai per a l'atenciˇ hospitalÓria.

El trasllat de les vacunacions a l'Estadi de la CerÓmica es farÓ efectiu el 12 de juliol, de manera que es mantindran les citacions programades i notificades per Sanitat al Centre de Congressos fins a aquest dia. Qualsevol informaciˇ referida a les vacunacions serÓ comunicada als usuaris convenientment i pels mitjans habituals per part de les autoritats sanitÓries.

El Centre de Congressos, per part seua, es mantindrÓ en les condicions actuals i preparat perquŔ, a partir de setembre, puga tornar a acollir l'espai de vacunaciˇ massiva en el cas que es mantinga activa la campanya d'immunitzaciˇ.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es