Inici

Vila-real lidera la descentralitzaciˇ del Fons ValenciÓ per la Solidaritat i albergarÓ la primera delegaciˇ de l'organisme

tornar Imprimir

dijous, 1 de juliol de 2021

Cooperaciˇ, Solidaritat i Integraciˇ, Sala de premsa

Vila-real lidera la descentralitzaciˇ del Fons ValenciÓ per la Solidaritat i albergarÓ la primera delegaciˇ de l'organisme

La ciutat de Vila-real albergarÓ la primera delegaciˇ del Fons ValenciÓ per la Solidaritat que s'obrirÓ fora de la seu central, situada a XÓtiva. D'aquesta manera, Vila-real, que a mÚs presideix aquest organisme format per ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana, lidera el procÚs de descentralitzaciˇ d'aquesta xarxa de municipis dedicada a fomentar la cooperaciˇ per al desenvolupament. El regidor de Serveis Socials i president del Fons ValenciÓ per la Solidaritat, ┴lvaro Escorihuela, ha celebrat la decisiˇ de la Junta Directiva de l'entitat que "siga Vila-real la ciutat triada per a iniciar aquesta expansiˇ de l'organisme pel territori valenciÓ" i ha recordat que "som un municipi compromÚs amb la cooperaciˇ pel desenvolupament i amb les polÝtiques de sensibilitzaciˇ de la societat per a colĚlaborar en la recuperaciˇ dels pa´sos mÚs pobres i canalitzar la solidaritat amb aquells que mÚs ho necessiten".

L'oficina del Fons ValenciÓ per la Solidaritat se situarÓ a l'edifici de Serveis Socials, ubicat al carrer de Josep Ramon Batalla, i estarÓ atesa per un tŔcnic/a de projectes, titulat/ada universitari/Ória amb formaciˇ en cooperaciˇ internacional. En aquest sentit, Escorihuela ha avanšat que s'ha obert una oferta d'ocupaciˇ perquŔ puguen optar les persones interessades, que tenen de termini fins a l'11 de juliol per a enviar el currÝculum a l'adreša oficina@fonsvalencia.org amb l'assumpte "Oferta de treball tŔcnic/a de projectes".

Entre les funcions del tŔcnic/a que atendrÓ l'oficina destaca la identificaciˇ, formulaciˇ, gestiˇ de subvencions, seguiment, avaluaciˇ i justificaciˇ de projectes; cerca i gestiˇ de finanšament p˙blic per als programes/projectes, a travÚs de fonts provincials, auton˛miques, nacionals o internacionals; cerca de noves oportunitats de subvencions, convenis i aliances amb institucions amb les quals es treballe i amb altres de noves. AixÝ mateix, tambÚ s'encarregarÓ de la coordinaciˇ i supervisiˇ del procÚs de gestiˇ; el seguiment i justificaciˇ de les subvencions p˙bliques i privades, nacionals i internacionals; l'elaboraciˇ d'informes peri˛dics i finals, o la coordinaciˇ amb les diferents Órees del Fons.

El contracte serÓ temporal prorrogable, de 25 hores setmanals, i la data d'incorporaciˇ prevista Ús la primera setmana de setembre de 2021.

Descàrrega dĺarxius

Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior Banner Cita Previa
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es