Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

El Centre de Dia Lluís Alcanyís reprén al 100% l'activitat precovid amb la recuperació de les activitats grupals

dissabte, 3 de juliol de 2021

Instal·lacions del Centre de Dia Lluís Alcanyís

El Centre de Dia Lluís Alcanyís ha représ recentment les activitats grupals, que havien romàs restringides amb motiu de les mesures de prevenció de la covid-19. D'aquesta manera, el centre vila-realenc, referent per al tractament de les addiccions a la Comunitat, ha recuperat al 100% la seua activitat prèvia a la pandèmia.

En concret, les activitats grupals recuperades són el taller terapèutic i ocupacional, els grups d'alcoholisme, ludopatia i cocaïna, i l'escola de mares i pares. Totes elles, igual que l'atenció individual, es desenvolupen amb totes les mesures de prevenció i protocols de contenció de la covid-19, com l'atenció tan sols amb cita prèvia, la presa de temperatura prèvia a l'accés al centre, ús de gel hidroalcohòlic i màscares, desinfecció de materials, ventilació en les instal·lacions o manteniment de distàncies de seguretat, fins i tot en el cas dels grups.

La regidora de Sanitat, Silvia Gómez, ha agraït al personal del centre la seua capacitat i esforç per a adaptar l'atenció a les condicions imposades per la pandèmia. "En cap moment els usuaris del Lluís Alcanyís o les persones que han acudit a nosaltres buscant ajuda per a la deshabituació i reinserció han vist minvada l'atenció ni la qualitat del servei. Amb les dificultats de la covid, en particular durant el període de confinament, no ha sigut gens fàcil. Per això, poder recuperar ara plenament l'activitat amb les activitats grupals és motiu d'orgull per a tots nosaltres", valora Gómez. Durant el 2020, el Centre de Dia Lluís Alcanyís ha registrat un total de 104 nous usuaris.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es