Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Benlloch mantindrà vigent el decret de suspensió dels casals a l'espera d'avaluar l'evolució de la pandèmia

dimarts, 6 de juliol de 2021

Reunió de la Comissió de Convivència amb les Penyes

La Comissió de Convivència amb les Penyes s'ha reunit novament hui, de manera presencial i presidida per la primera tinent d'alcalde de la ciutat, Silvia Gómez, per a analitzar la situació dels casals sota el prisma de les dades epidemiològiques actuals de la covid-19. Sobre aquest tema, l'alcalde de la ciutat, amb el consens de les diferents forces polítiques i entitats implicades, mantindrà vigent de moment el decret de suspensió de les penyes.

"És important que no abaixem la guàrdia; amb les dades actuals damunt de la taula cal ser absolutament responsables i prudents en la desescalada en l'activitat de les penyes i casals. Una cosa en la qual estem tots d'acord; per això, vull agrair el suport de tota la corporació a unes mesures que no són fàcils", assenyala l'alcalde, José Benlloch. "Vist aquest consens, hem decidit mantenir vigent el decret de tancament de les penyes que vaig dictar el 26 d'agost de 2020, a l'espera de continuar avaluant l'evolució de la pandèmia en les pròximes setmanes", agrega.

"Cal fer un últim esforç i mantenir aquestes mesures, d'acord amb l'augment de casos que s'està produint en tot Espanya, especialment entre els més joves, un col·lectiu de població que encara no està vacunat", puntualitza Benlloch, que incideix en què s'estan fent grans esforços per part de les autoritats sanitàries i l'Ajuntament, per facilitar al màxim aquest procés. "Fins i tot traslladarem a partir del dilluns a l'Estadi de la Ceràmica el centre de vacunació perquè la calor i altres circumstàncies no ens frenen i es vacune als més joves com més prompte millor per a poder arribar a setembre amb el 70% de la població vacunada. I, d'aquesta manera, poder gaudir de les nostres festes i de les nostres penyes amb totes les garanties", conclou l'alcalde de Vila-real.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es