Inici

L'artista vila-realenc Marcelo Díaz representarà Espanya en la trobada internacional ArtCamp a Andorra

dimecres, 14 de juliol de 2021

L'escultor i poeta Marcelo Díaz, junt a l'alcalde de Vila-real, José Benlloch.

L'escultor i poeta vila-realenc Marcelo Díaz representarà Espanya en la setena edició de l'ArtCamp, una trobada internacional d'artistes de tot el món que arranca hui a Andorra i que es desenvoluparà fins al pròxim 23 de juliol. Díaz serà l'únic representant espanyol en aquesta cita cultural impulsada per la Comissió Nacional d'Andorra per a la UNESCO que, sota el lema Colors per al planeta, es concep com un projecte de cultura per a la pau. "És un orgull que Marcelo Díaz, un dels nostres artistes més destacats, porte el nom de Vila-real a un esdeveniment de caràcter internacional", ha assegurat la regidora de Cultura, Rosario Royo, que ha destacat que "l'elecció de Marcelo Díaz per a representar Espanya és un aval a la seua consolidada trajectòria i la qualitat del seu treball".

ArtCamp Andorra és una trobada internacional on artistes pintors procedents dels cinc continents es reuneixen i interactuen compartint les seues cultures. En aquesta edició, es donaran cita creadors d'una vintena de països com ara Israel, Xile, Hongria, Paraguai, França, Cuba, Grècia, Malta, Bielorússia o Mali, entre d'altres. L'objectiu és crear un aparador d'obres d'artistes procedents de diferents països que compartisquen la seua cultura a través de les seues creacions artístiques basades en temes estratègics de la UNESCO, com la promoció d'una cultura de pau i el desenvolupament sostenible.

Les obres creades en ArtCamp Andorra 2021 s'inclouran en una col·lecció que es presentarà en exposicions itinerants en els anys següents.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es