Inici

Vila-real promou la mobilitat sostenible amb la senyalització de les distàncies a peu fins als principals enclavaments del municipi

tornar Imprimir

dissabte, 17 de juliol de 2021

Sala de premsa, Mobilitat

Vila-real promou la mobilitat sostenible amb la senyalització de les distàncies a peu fins als principals enclavaments del municipi

L'Ajuntament de Vila-real impulsa una nova acció per a promoure la mobilitat sostenible i afavorir els desplaçaments a peu pel nucli urbà. Es tracta de la senyalització per primera vegada de distàncies als llocs més emblemàtics de la ciutat amb la instal·lació de pals especials en la via pública per a informar els vianants de la mitjana de temps que es tarda a arribar caminant fins als principals llocs del nucli urbà. El Departament de Mobilitat, que depén de la Regidoria de Territori, treballa en la planificació i contractació d'aquests senyals. En total, s'instal·laran 15 pals amb un total de 68 senyals informatius.

"Fer de Vila-real una ciutat més amable per a les persones i en la qual el vianant tinga protagonisme és un dels objectius de desenvolupament sostenible en els quals treballa aquest equip de govern", ha subratllat el regidor de Territori, Emilio M. Obiol. "La senyalització de distàncies és un element de mobilitat urbana que pot afavorir els trajectes a peu, ja que, per la configuració urbana de Vila-real, els principals enclavaments del municipi estan situats en un radi de distàncies accessible", indica Obiol. El regidor ha recordat que aquest projecte s'ha impulsat a proposta del Grup Municipal de Ciutadans, que va incloure aquesta iniciativa en l'acord amb l'equip de govern per a aprovar els pressupostos de 2021.

La senyalització es retolarà en valencià, de manera que aspirem a obtenir una subvenció per la promoció de la llengua a través de la Regidoria de Normalització Lingüística.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es