Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Vila-real aferma l'impuls al Mercat Central amb un contracte de manteniment i l'adjudicació de tres noves parades de venda

dilluns, 19 de juliol de 2021

La Regidoria d'Economia continua treballant per a consolidar el Mercat Central com un espai comercial de qualitat i competitiu i un pol d'atracció per a reactivar el comerç del centre de la ciutat. El departament que dirigeix el regidor Xus Madrigal tramita en aquests moments una futura licitació per al manteniment de les instal·lacions de la plaça de Colom que "permetrà una resolució més àgil i eficaç de les qüestions que afecten la conservació del recinte, la qual cosa redundarà en benefici no sols dels venedors sinó també dels usuaris del mercat", assevera el regidor. A això s'uneix l'adjudicació de tres noves parades de venda, la qual cosa comportarà pràcticament la plena ocupació de l'espai.

El Departament d'Economia està immers en el procés administratiu per a la licitació del contracte de manteniment, que tindrà una duració d'un any, prorrogable un any més. El cost previst ascendeix a 36.290 euros anuals (IVA inclòs) i a més del manteniment general de l'edifici inclou també un servei 24 hores de resolució d'avaries. D'altra banda, respecte a l'obertura de noves parades de venda, la licitació de tres espais ha tingut resposta i està previst que en breu es formalitze l'adjudicació de les tres "de manera que aconseguirem pràcticament l'ocupació completa de les parades del Mercat Central", assenyala Madrigal."Tenim clar que el Mercat Central és un element fonamental en el nostre teixit comercial, perquè ofereix un producte de qualitat, diferenciat i de proximitat, i perquè actua com un pol d'atracció generant també oportunitats per al desenvolupament comercial de tota la zona centre de la nostra ciutat", subratlla Xus Madrigal.

Cal recordar que l'aposta de l'equip de govern per fer un salt de qualitat en el Mercat Central de Vila-real es va iniciar ja al principi de la legislatura, amb una proposta de gastromercat i l'obertura del servei de cafeteria, que cuina i serveix als clients els productes que han adquirit en el mercat. La programació d'activitats de dinamització els caps de setmana ha sigut també clau en la reactivació de l'espai, encara que la irrupció de la pandèmia ha dificultat la realització d'algunes accions de promoció.

"Encara que en l'últim any, per responsabilitat i prudència, hem hagut d'ajornar algunes de les iniciatives i campanyes que teníem pensades per al Mercat Central, no hem deixat de treballar per a millorar i promocionar de diferents formes aquest recinte comercial", incideix l'edil d'Economia, que també avança que la seua regidoria perfila un altre contracte, en aquest cas per a la gestió de les xarxes socials del Mercat Central, "amb l'objectiu d'arribar a més públic i aprofitar les noves tecnologies per a donar a conéixer l'oferta i serveis del mercat".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es