Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Comunicat de l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, després d'haver donat positiu per covid-19

divendres, 23 de juliol de 2021

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, comunica que:
1. Després de notar simptomatologia compatible amb la covid-19 (tos, malestar i mucositat), hui m'he sotmés a una prova, que ha donat com a resultat positiu en coronavirus. Davant d'aquesta circumstància, he de romandre 10 dies aïllat a casa i he de guardar la quarantena corresponent.

2. Des de fa dues setmanes m'havia sigut administrada la pauta completa de vacunació i a l'Ajuntament de Vila-real hem pres les mesures de prevenció corresponents per a intentar minimitzar el risc de contagi en l'activitat diària del consistori.

3. He comunicat la meua circumstància tant als membres de l'equip de govern com als portaveus de tots els grups municipals a l'Ajuntament de Vila-real, així com als funcionaris habilitats nacionals del consistori.

4. També vull fer-ho públic a través d'aquest comunicat en nom d'una total transparència i també com un missatge a la ciutadania de la necessitat d'extremar la precaució.

5. No podem cantar victòria perquè el virus segueix entre nosaltres i en aquest moment sembla que està sent més efectiu que mai en la seua propagació.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es