Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Vila-real es bolca amb els seus olímpics Sebastián Mora i Pau Francisco Torres amb una pantalla i animació per a aconseguir la medalla

dimarts, 3 d'agost de 2021

Dissabte olímpic a Vila-real

El dissabte 7 d'agost, Vila-real es donarà cita a la plaça de la Vila per a animar i fer costat als dos esportistes locals amb opció de medalla en els Jocs Olímpics de Tòquio: el ciclista Sebastián Mora i el futbolista del Villarreal CF Pau Torres. El ciclista, Medalla de Plata de la Ciutat, competirà en la prova de Madison dissabte a les 9.50 h del matí amb moltes opcions de medalla, mentre que el futbolista vila-realenc ja té la medalla assegurada -or o plata- en la final que enfrontarà la selecció espanyola amb la del Brasil.

"És un orgull i un luxe comptar a Vila-real amb esportistes de la talla de Sebastián Mora i Pau Torres, excel·lents ambaixadors de la nostra ciutat i de la nostra marca de Ciutat de la Salut i l'Esport allà on van. Ara tenim la sort que tots dos representen Espanya en els Jocs Olímpics de Tòquio, tots dos amb opcions clares de medalla i tots dos, a més, es juguen el metall el mateix dia. Per això, no podíem deixar passar l'ocasió de demostrar-los l'orgull i l'afecte que tot Vila-real sent cap a ells", detalla l'alcalde de la ciutat, José Benlloch. Per a això, la Regidoria d'Esports i Salut, en contacte amb l'equip de Mora i el Villarreal CF, i amb la col·laboració de la Fundació Caixa Rural Vila-real, ha preparat un ampli dispositiu per a garantir que tots els aficionats i aficionades puguen seguir i fer costat als vila-realencs olímpics en la conquesta de les seues medalles.

El dispositiu arrancarà cap a les 9.30 h del matí de dissabte a la plaça de la Vila. Un camió amb una pantalla gran retransmetrà per a tots els que s'acosten a l'esdeveniment la competició de Madison, precedida d'entrevistes amb autoritats, persones vinculades al campió de ciclisme i animació. La periodista local Mónica Benavent serà l'encarregada de conduir la jornada i comentar la prova que pot convertir Sebastián Mora en el primer vila-realenc a penjar-se una medalla olímpica.

Després de la prova de ciclisme en pista, la selecció espanyola de futbol, amb el vila-realenc Pau Torres com un dels seus referents, es disputarà el primer o el segon lloc en els Jocs de Tòquio, després d'haver-se imposat aquest matí al Japó. Serà a les 13.30 h, en un partit que podrà seguir-se també en la pantalla de la plaça de la Vila, des d'on Vila-real enviarà tot el suport i afecte al vila-realenc.

"Encara que s'han barallat altres opcions, hem decidit que siga la plaça de la Vila l'escenari d'aquest esdeveniment de suport als nostres olímpics. Primer, per qüestions de seguretat, ja que amb motiu de la pandèmia necessitàvem que fora a l'aire lliure i amb espai suficient com per a garantir les distàncies de seguretat i els protocols anticovid. Però, a més, la ubicació cèntrica a la plaça de la Vila també persegueix afavorir la nostra economia, el comerç i la restauració locals, que es veuran beneficiats del moviment que puga generar l'activitat", agrega el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo. No obstant això, el principal objectiu és un altre: "Enviar a Sebastián Mora i Pau Torres tota la força i l'afecte de la seua gent, dels vila-realencs i vila-realenques, perquè tornen a casa amb la seua medalla olímpica", conclou Serralvo, que anima els vila-realencs i aficionats a sumar-se a l'esdeveniment de dissabte.

Galeria multimèdia

Imatges

Sebastián Mora recull el premi de la Gala de l'Esport 2017 Pau Francisco Torres recull el premi en la Gala de l'Esport 2020
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es