Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Connexió amb Tòquio: Benlloch trasllada a Sebastián Mora i Pau Francisco Torres el suport i afecte de la ciutat en una videoconferència

dijous, 5 d'agost de 2021

Videoconferència amb Pau Torres i Sebastián Mora

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, han contactat aquest matí per videoconferència amb el Japó per a poder traslladar als olímpics vila-realencs, Sebastián Mora i Pau Francisco Torres, tot el suport i afecte de la ciutat de cara a les proves de dissabte, en les quals tant el campió ciclista com el futbolista del Villarreal opten a medalla (en el cas de Pau Torres, amb metall assegurat, ja siga or o plata). "Tot Vila-real està amb vosaltres. És un autèntic orgull que dos esportistes de la vostra talla ens representen, a Vila-real i a tota Espanya, en els Jocs Olímpics de Tòquio. Estem segurs que tornareu a casa amb medalla", els ha transmés.

Tots dos esportistes s'han mostrat agraïts per l'afecte de la ciutat i el suport rebut per part de l'Ajuntament i de tota la societat local, que dissabte s'ha donat cita a la plaça de la Vila per a acompanyar els vila-realencs en el somni de la medalla olímpica. La jornada, amb retransmissió de les proves, animació i entrevistes, arrancarà a les 9.00 hores a la plaça de la Vila i comptarà amb una pantalla des de la qual podrà seguir-se tant la competició de Madison que pot convertir Mora en el primer vila-realenc a penjar-se una medalla olímpica com, a partir de les 13.30 h, la final de futbol que enfronta la selecció espanyola i Pau Torres amb el Brasil.

En la conversa, Benlloch s'ha interessat pels protocols i condicions climàtiques en les quals estan discorrent els Jocs Olímpics. Tant l'alcalde com Serralvo han desitjat als vila-realencs tota la sort i força per a pujar dissabte al lloc més alt del pòdium olímpic.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es