Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

Vila-real coordina el protocol de prevenció davant la covid-19 pel desplaçament d'aficionats del Villarreal CF a Belfast

divendres, 6 d'agost de 2021

Reunió de coordinació del protocol anticovid per la Supercopa d'Europa

La primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Vila-real, Silvia Gómez, s'ha reunit aquest matí amb representants de la Direcció General de Salut Pública, el Departament de Salut de la Plana i el Villarreal CF per tal de coordinar el protocol de prevenció davant la covid-19 pel desplaçament d'aficionats del Villarreal CF a Belfast, on l'equip groguet disputarà dimecres que ve la Supercopa d'Europa. 

Totes les parts han coincidit en la importància de llançar un missatge de responsabilitat als aficionats i d'extremar la prevenció per a evitar possibles contagis per la qual cosa els representants de Salut Pública i del Departament de Salut de la Plana han valorat de manera positiva les mesures establides pel Villarreal CF, com ara l'obligació de presentar una PCR negativa abans de realitzar el viatge i el lliurament d'un joc higiènic amb màscara i gel hidroalcohòlic. A més, han acordat el repartiment d'un díptic amb recomanacions que cal seguir tant durant el viatge com després.

Així mateix, es recomanarà als aficionats que durant el viatge mantinguen el seu grup bambolla de referència; que eviten aglomeracions i mantinguen la distància de seguretat; que eviten espais tancats i sense ventilació i sobretot que recorden la importància de l'ús de la màscara en tot moment. En la setmana posterior al partit se'ls instarà a limitar les seues relacions socials al mínim possible, encara que no presenten cap mena de símptoma, a evitar que es relacionen en espais tancats i a complir totes les restriccions i mesures de prevenció per la covid-19.

En la reunió han participat el director mèdic de l'Hospital de la Plana, Elías Aguilella; la directora mèdica d'Atenció Primària del Departament, Pilar Mallae; el director de Salut Pública de Castelló, Carles Escrig, i el director de Seguretat del Villarreal CF, Manuel Casarrubio.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es