Inici -> └rees -> Participaciˇ ciutadana -> NotÝcies

Participaciˇ Ciutadana atorgarÓ 47.500 euros en ajudes a associacions de ve´ns, que es dupliquen en els ˙ltims 10 anys

diumenge, 8 d'agost de 2021

La Regidoria de Participaciˇ Ciutadana ha publicat la convocat˛ria de subvencions a les associacions de ve´ns corresponents a 2021, de les quals podran beneficiar-se les diferents entitats ve´nals registrades a la ciutat, aixÝ com la Federaciˇ d'Associacions de Ve´ns i Ve´nes. La convocat˛ria d'enguany ascendeix a 47.500 euros, quantitat que suposa prÓcticament el doble de les subvencions convocades fa 10 anys, quan es van destinar a les associacions de ve´ns un total de 24.228 euros.

"Les associacions de ve´ns sˇn una part fonamental de l'entramat social de Vila-real. Representen als nostres barris, la nostra Ónima de poble en eixa dicotomia poble-ciutat que ens fa ˙nics. Sˇn, a mÚs, un instrument fonamental per a la participaciˇ ciutadana i, per tant, per al foment dels valors democrÓtics", valora la regidora de Participaciˇ Ciutadana i Proximitat, Miriam Caravaca. "Per aix˛", afegeix, "una de les nostres prioritats ha sigut sempre ajudar a aquestes entitats, ja siga a travÚs d'aquestes subvencions anuals, que hem anat reforšant i incrementant fins a quasi multiplicar per dos les ajudes en 10 anys, o d'una altre tipus de projectes, amb l'objectiu ˙ltim que puguen continuar exercint la veu dels ve´ns i ve´nes i fomentant els valors de convivŔncia i comunitat que ens identifiquen".

A mÚs d'incrementar les ajudes, en els ˙ltims anys s'ha millorat tambÚ l'ordenanša per a facilitar la liquiditat a les entitats. D'aquesta manera, les associacions de ve´ns que resulten beneficiÓries de les ajudes percebran un 80% de la quantitat consignada -38.00 euros- a la concessiˇ de la subvenciˇ i el 20% restant -9.500 euros- en un segon pagament, a la justificaciˇ de les activitats.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es